Dave
subcomandante
Ах тие незаборавни глупи текстови....и фаците на РС кога го дрнда гитарчето (а у позадина иде ефтин синтисајзер)....
not attending....
not attending....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто разбрав као демек ваљда би бил Влатко Илиевски и он ќе ги пеел деловите на Владо, ма да не сум за ова уверен. Као и да е, Владо си е Владо, но сепак нема да биде.Ако доеше и Владо ќе идев и јасГо сакам него
![]()
Те видов, само ти не ме виде.Ејјјјј најбоље беше мада ненјансвиреа куку леле шитт
Панки и на почеток призна дека има малце трема, бидејќи настапува после Х години.
Јас ти кажувам што чув од него. Не навлегувам. Ако не веруваш можат и други да потврдат дека ова го кажа.А? Нека не мота многу кредитерот, он и Рашо пуздер праат на студентски забави низ МКД
Моташе на времето, сега е џанак шо шмрка кока(се додека прави добра атмосфера ич не ме интересира за неговата трезност) и пее секој четврток во Дион.Па ја не реков дека ти лажешДечкото со кредитните картички мота
![]()
Супер, се потсетивме на старите добри времињаЕј многу ми е криво што не бев,забораив! dammit
Како беше?