Куку Леле со концерт во Скопје, клуб Колосеум - 2.3.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ах тие незаборавни глупи текстови....и фаците на РС кога го дрнда гитарчето (а у позадина иде ефтин синтисајзер)....
not attending....

Ако доеше и Владо ќе идев и јас :)Го сакам него:)
Нешто разбрав као демек ваљда би бил Влатко Илиевски и он ќе ги пеел деловите на Владо, ма да не сум за ова уверен. Као и да е, Владо си е Владо, но сепак нема да биде.

Ејјјјј најбоље беше мада ненјансвиреа куку леле шитт

Ејјјјј најбоље беше мада ненјансвиреа куку леле шитт
Те видов, само ти не ме виде. :D
Одлични песни, секоја наредна беше некој хит. Панки и на почеток призна дека има малце трема, бидејќи настапува после Х години. Но, со тек на време и тој го ослободи гласот и ечеше. Секоја чест. За организацијата во дискотеката, ќе критикувам утре. Посебно за гардеробата.

Гости кој отпееа по 2 песни и го заменуваа на моменти Владо Ј: Влатко И, Скипи и Тајзи и незнам уште еден младич, го забораив името.

Панки и на почеток призна дека има малце трема, бидејќи настапува после Х години.

А? Нека не мота многу кредитерот, он и Рашо пуздер праат на студентски забави низ МКД

А? Нека не мота многу кредитерот, он и Рашо пуздер праат на студентски забави низ МКД
Јас ти кажувам што чув од него. Не навлегувам. Ако не веруваш можат и други да потврдат дека ова го кажа. :)

Па ја не реков дека ти лажеш :) Дечкото со кредитните картички мота :)

Па ја не реков дека ти лажеш :) Дечкото со кредитните картички мота :)
Моташе на времето, сега е џанак шо шмрка кока(се додека прави добра атмосфера ич не ме интересира за неговата трезност) и пее секој четврток во Дион.
Иначе многу гужва во Колосеум,повеќе од потребното пуштени карти во продажба(as always), непотребни двајца илиевци,Лила е прав милф,старата добра фаца Роберт пак на сцена ,сумирано добра журка, добра и од аспект како промена од илјадниците концерти на дубиоза,сарс,турбофолкерите од нашиот северен сосед и сл.

Одлична журка како и да е убаво беше да се оди на нешто македонско,старо и пред се хитовско :D Него знае некој кои беа тие што сликаа на влезот кај вецињата?Не памтам воопшто :D

Организацијата за гардеробата во Колосеум катастрофална. Чекаат 1000 луѓе со бројчиња на крајот, за да ја добијат својата гардероба, на едно такво мало шалтерче од сите страни сите навалуваат и буткаат, а во позадина стои едно човече што незнаеше чиво бројче попрво да го земе. Хаос беше, како изминуваше времето, тамо атмосферата беше се полоша и полоша, па дојде и до пар тепачки. Во машко вц, едвај најдов слободно (неисповраќано) место за вода да се напијам.

Влатко И. на почетокот го гаѓаа со нешто, незнам дали приметивте, ама му се с'снаа. Лила подоцна смируваше, галамеше зошто имало толку хејтери.
А главните артисти на вечерта, си ја завршија одлично работата и на секоја песна публиката беше максимално загреана. Поминаа речиси сите одлични песни.

Еј многу ми е криво што не бев,забораив! dammit
Како беше?

Еј многу ми е криво што не бев,забораив! dammit
Како беше?
Супер, се потсетивме на старите добри времиња :) се надевам пак ќе направат нешто слично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom