Тартуф

  • Креатор на темата Креатор на темата flaki
  • Време на започнување Време на започнување
28 грама, ама се надевам ќе имам и повеќе во брзо време
--- надополнето: 18 април 2013 во 20:55 ---
слика од тартуфот

--- надополнето: 30 септември 2013 во 19:33 ---
ova ne e tartuf:)
--- надополнето: 30 септември 2013 во 19:35 ---
Sekako deka go ima kaj nas. Nego, tartufite od slikive se tvoi ili ?

licno moi,sakas i drugi da ti pustam?
--- надополнето: 30 септември 2013 во 19:38 ---
2013-08-21 11.11.46.jpg Прегледај го приврзокот 73549
 
--- надополнето: 30 септември 2013 во 19:33 ---
ova ne e tartuf:)
--- надополнето: 30 септември 2013 во 19:35 ---


licno moi,sakas i drugi da ti pustam?
--- надополнето: 30 септември 2013 во 19:38 ---
Прегледај го приврзокот 73550 Прегледај го приврзокот 73549

E znam deka ne e... Ako ne e tajna, na koja nadmorska visina gi naogjas i vo kakvi predeli ?
 

Pogresno si me razbral. Daleku od toa da baram da mi kazhesh tocno kade gi naogjash (si imam svoi lokacii) tuku mi e moabetot da gi sporedam iskustvata od teren.
Ako sakash mozhe so pp da prodolzhime.
DSC00070.JPG
--- надополнето: 30 септември 2013 во 22:11 ---

Pogresno si me razbral. Daleku od toa da baram da mi kazhesh tocno kade gi naogjash (si imam svoi lokacii) tuku mi e moabetot da gi sporedam iskustvata od teren.
Ako sakash mozhe so pp da prodolzhime.
DSC00070.JPG
 
ako ima nekoj sto se zanimava so tartufarstvo ili ima nekoe poznavanje od ovaa rabota i ako saka sorabotka moze slobodno da kontaktira so mene.imam kuce za tarufi
 
Јас го продаде тартуфи

0_ad3e2_1b1bb3c7_orig.jpg
 
Ептен интересен зачин.
Со месо од мечка и срна сум пробал, али ептен одговара и у десерт. (у сладолед)
на Истра у еден ресторан пробав ова
(и у мед е топ).

Само треба да се пази ептен со дозирање.
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom