Што е она што те разликува од другите луѓе?

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
L

.Lost Angel.

Гостин
Многу едноставно прашање кое би требало сите да си го поставиме некој го има поставно си нашол одговор некој не и тн ...

Што мислите вие што поседувате во вас нешто што ве прави поразличен од сите други :)?

Изгледот и карактер... За другото ич не му го "опињам"

Многу нешта...на пример, начинот на размислување, карактерот, однесувањето итн. :unsure:

тоа што јас сум јас и никој друг не е како мене. единствен сум по сите основи

Работава, уникатен сум - исто како и сите останати.
Никогаш не сум сакала за себе да кажувам каква сум или по што се разликувам од другите. Ако има навистина нешто различно, другите ќе го забележат тоа, таа карактеристика сама би се истакнала... Вака сама да си потенцирам што е “различно“ ми е некако претенциозно, самобендисано и би било личен его-трип, нешто што избегавам да го правам. Човек сум како и сите останати, а што ме прави различна... не знам.

По никој основ неможеш да кажеш по што се разликуваш од другите,освен некој друг да те опиши.Како можи да си кажите дека искреноста или оптимизмот ве разликуваат од другите?Зарем нема други такви ?

По никој основ неможеш да кажеш по што се разликуваш од другите,освен некој друг да те опиши.Како можи да си кажите дека искреноста или оптимизмот ве разликуваат од другите?Зарем нема други такви ?
Не кажувам јас пред сите,пред се за мене сите шо ме пзонаваат така кажуваат дека никој не познаваат таков како мене....е добро де каков сум ??? - Па директ у очи кажуваш се,искрен си но и манипулираш.Па добро де,и тоа е нешто. Скопча сеа?

Не кажувам јас пред сите,пред се за мене сите шо ме пзонаваат така кажуваат дека никој не познаваат таков како мене....е добро де каков сум ??? - Па директ у очи кажуваш се,искрен си но и манипулираш.Па добро де,и тоа е нешто. Скопча сеа?
Хм,не се нервирај бе па и ти одма :) Муабетот ми беше не можеш да се разликуваш од другите по нешто што и други можат да го поседуваат.По твојот пример ти се разликуваш со тие карактеристики само од твоите пријатели.Потребна е карактеристика по што си препознатлив,за што и самиот не си свесен,а другиот те препознаваат по тоа.Барем јас така ја сфатив темава.Затоа и напоменав,неможеш сам да си кажеш по што се разликуваш.

Сите сте исти со другите во желбата да се разликувате од сите други.

Како Јапонци облечени во панк алишта, бунтовници...

:icon_lol:

Во животот мислам, дека не сум запознал повеќе од 5-6 оригинални и уникатни луѓе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom