Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Значи вака, пред повеќе од еден месец ми стигна порака од ONE. Се работи за некоја наградна игра. Имаше некое прашање на кое треба да одговориш со дадените одговори, под А или Б. Испратив една порака, по некое време ми стигна и друга, повторно иста со некое друго прашање, нормално ја игнорирав. Од тогаш па навака, секое утро кон околу 10 - 10:30 часот ми стигнуваат по две пораки (До сега ми стигнале над 60), исто од ONE со иста содржина и нормално различни прашања.
Како што кажав, повеќе од еден месец подоцна ми иди сметка на која пишува дека ЈАС на ONE му испратив над 60 пораки а не тие мене. Што значи дека јас сега треба да платам 1200 денари за пораки кои не сум ги испратил. Во што е проблемот? Како да направам тие пораки повеќе да не ми стигаат? Има некој слично искуство?
Ви благодарам однапред!
Како што кажав, повеќе од еден месец подоцна ми иди сметка на која пишува дека ЈАС на ONE му испратив над 60 пораки а не тие мене. Што значи дека јас сега треба да платам 1200 денари за пораки кои не сум ги испратил. Во што е проблемот? Како да направам тие пораки повеќе да не ми стигаат? Има некој слично искуство?
Ви благодарам однапред!