Сакам да платам локал, кафич за една вечер

• Креатор на темата Креатор на темата Biljana.2603
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 јануари 2013
Мислења
3
Поени од реакции
1
Ми се ближи 18ти роденден и сакам да изнајмам уреден простор ко за журка со мои луѓе. Ме интересира дали знаете некој локал, кафич со поволна цена?

Ми се ближи 18ти роденден и сакам да изнајмам уреден простор ко за журка со мои луѓе. Ме интересира дали знаете некој локал, кафич со поволна цена?
Прво, кажи во кој град... Второ, дали е битна локацијата? Трето, колку луѓе планираш да собереш? :)
И финално, колку време планираш да трае журката?

Ако ти е за во Скопје можам да ти најдам, во близина на Соборен Храм. Пиши пп.

Е како ти се ближи 18-ти роденден кога на профил си пишала дека си родена март 1994та?

Е како ти се ближи 18-ти роденден кога на профил си пишала дека си родена март 1994та?
Па и на Охридските автобуси пишува ''Галеб'' па не летаат !

Прво, кажи во кој град... Второ, дали е битна локацијата? Трето, колку луѓе планираш да собереш? :)
И финално, колку време планираш да трае журката?

Скопје, локацијата не ми е битна :) Околу 25-30 души, вечерна журка од прилика од 22-2.3 :X3:
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 20:00 ---

Грешка де, со оглед на тоа дека во 5 сабајле ми текна да се регистрирам и да ја направам темава. Простено, нели?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom