Војна на ГОЛЕМИТЕ

• Креатор на темата Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување Време на започнување
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sto e vaseto mislenje vo edna FREE FOR ALL vojna(borba),koj od najgolemite superheroi ke pobedi i zosto.
:) Ucestvuvaat:
1.Neo
2.Superman
3.Goku
4.Hulk
5.Batman
6.Terminator
7.Spiderman
8.Wolverine
9.Daredevil
(poke ne mi teknuvaat)
nema limit na imaginacijata
P.S.so ideata na SteF ja prodolzuvam listata.
10.Magneto
11.Smith(otkako ja lapna "orakl":) i zaedno so so nekade okolu stotina smitcina:))
12.t-1000 (od terminator)
13.Carnage
14.Dracula(od van-helsink)
15.Drake(od Blade III)
16.DR-Octopus
17.GeenGoblin(I,II,III)
18.Kryptonite Man
19.Livewire
20.(tatkoto na Hulk da go e*am ne mi teknuva imeto)

абе кај ке се тепа нео, он само у матрицата има супер сили :)

од овие супермен ке победи :) башка и од мал највеќе го сакам

pa ako baram logika vo nelogicnostite na likovive togas najverojatno bi pobedil superman...eventualno nekoj da go najde toj kristalot,ali sepak jas tipuvam na nego :)

nemat sansi izgleda deeka ne ste zapoznaeni so silite na Goku i na NEO
P.S. Saiya Jin go cekam na ovaa tema

за гоку појма немам, а за нео пишав горе

кога го имам наум фактот дека Супермен може да го врати времето (да го сврти неколку крукчиња назад светот) има најголеми шанси, него муабетот ми е зашто се ограничувате само на позитивните ликови, кога ке видиш и некој од негативните може да им парира, али јебига увек прикаските завршуваат со хепи енд.

Goku beee xaxa:pos2::pos2:. Golem e kolku jajcata na Hulk. A ja mislam deka u finale ke se tepaat Betman i Superman pa ke vidime koj ke pobedi. Baska Betman ima i drustvo a Supermen ja ima samo Louis Lane!

што знае бетмен, само бетмобилот што го има :))) хулк и супермен ке бидат најдобри

ako veke ima pravila i logika ova borba nikogas nema da se sluci zato se e otvoreno :)

Гоку закон Sayin 4 парче ќе напрајт само да не се изнервират. Ни супермен ни никој немат да мојт да го победит

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom