LG Optimus L3 E400

• Креатор на темата Креатор на темата горан 222
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 јануари 2012
Мислења
100
Поени од реакции
3
Me interesira dali ima aplikacija za ovoi telefon koi sto bi mi pokazuval kolku imam potroseno razgovor vo minuti kako i kolku imam potroseno megabajti..

Колку имаш потрошено се јавуваш кај операторот, а за потрошени мегабајти си одиш во сетингс и состојба на телефонот :) :)

Imam i drugo prasanje okolu ovoj tel.Sto znaci Interna 1 GB , 384 MB RAM E sega dali jas mozam da instaliram igri ili aplikacii do 1 GB ili do 384 MB RAM

Jas imam staveno memoriska karticka od 2GB dali toa e taa SD kartica??

Да, тоа е таа картичка. Некои од апликациите може да се префрлат и на мемориската картичка за да не ја завземаат внатрешната меморија на телефонот.

Fala za ovie odgovori,a dali znaes kako da go isklucan zvukot na tastaturata koga pisuvam nesto.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 17:19 ---
1 Specification-LG-Optimus-L3-E400.jpg Uste edno prasanje dali ima nekoj drug nacin podobar za pristup na internet od ovoj

Dali mozam internetot sto go koristam doma (kabelski) da go koristam nekako i na mobilniot LG Optimus L3 E400....

Dali mozam internetot sto go koristam doma (kabelski) da go koristam nekako i na mobilniot LG Optimus L3 E400....

Ке си купиш рутер бе друже не се скапи едно 1000ден и кај сакаш низ дома ке си користиш и на мобилниот преку него ;)

Абе научете да користите форум ебате. Имате генерални теми, за совети во врска со телефони, и прашања, не мора за секој телефон да се отвара посебна тема ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom