Телефон на 2012 година?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Според вас, телефон кој ја одбележа 2012та година е?

• HTC One X

Гласови: 13 11,7%
  • iPhone 5

Гласови: 11 9,9%
  • LG Nexus 4

Гласови: 6 5,4%
  • Samsung Galaxy SIII

Гласови: 58 52,3%
  • Nokia Lumia 920

Гласови: 15 13,5%
  • Друг

Гласови: 8 7,2%

• Вкупно гласачи
    111
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Локација
Скопје
Крај е на 2012та година, па време за форумџиите на Кајгана да се изјаснат, кој телефон ја одбележа претходната година.

Телефонот не мора да го поседувате, но според ваше мислење е најдобар телефон кој се појави на пазарот во текот на 2012та година.

Не си го ставил Samsung Galaxy Note 2 па гласав за S III. Инаку Note 2 е далеку подобар телефон од S III а и од сите други.

Според фамата и галамата што се дигна ..Самсунг С3.. Мада и ајфонот исто го галамеа..ама имаше многу повеќе негативни коментари од С3-то.

Галакси според наведениве а, според мене експериа си е експериа.

Добро бе, една тема не знаеш да отвориш со 2 реченици твои?

http://forum.gsm.mk/threads/gsm-mk-ТЕЛЕФОН-НА-2012та-година.20579/

Дај не ме заебавај, од збор до збор копирано, стварно е смешно ова. :)
Барем да знам во иднина со кој си имам работа кога ќе се цитираме, еииии, мене ми збореше дека појма немам од технологија. Каков ѕвер си ти. :)

Ај ќе речам самсунгот поради фамата и тоа што беше многу форсирана. Но мене искрено kо телефони повеќе ми се допаѓат Нокиа Лумиа 920 и Хтц Оне Х.

Барем да знам во иднина со кој си имам работа кога ќе се цитираме, еииии, мене ми збореше дека појма немам од технологија. Каков ѕвер си ти. :)
Абе па тој е тој крале, си се копирал сам себеси. Знеш колку е смешен, тука е фан на сгс2 а на гсм.мк за ејпл го поти, ги издигнува од небо. Хахаха, глупак.

Не си го ставил Samsung Galaxy Note 2 па гласав за S III. Инаку Note 2 е далеку подобар телефон од S III а и од сите други.

Го заборавив него. :facepalm:
--- надополнето: 11 декември 2012 во 15:13 ---
Галакси според наведениве а, според мене експериа си е експериа.

Xperia догодина ќе прават телефон што ќе биде рамо до рамо со Galaxy SIII. Сега за сега немаат некој јак телефон.
--- надополнето: 11 декември 2012 во 15:15 ---

Значи се откри идентитетот на Крале на овој форум. И што ако сум копирал? Да не ме тужиш за крадење на авторски права? :pos::pos:

ајфон петката уште не е официјално кај нас искочен а некои дури гласале за него... другиве сите ги има кај нас и може гласале врз основа на искуство некое па макар и 5 минути да го имале во рака само.

малце смешна е ситуацијава ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom