Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
interesni se komentarite pod tesstotЈеврејски планови за овладавање Русијом и
светом
Разбијте омладину и победићете народ! То је наша девиза. Лишићемо ваше друштво омладине, покварићемо је сексом, роком, насиљем, алкохолом, пушењем, наркотицима, то јест, лишићемо ваше друштво будућности. Ударићемо на породицу, рушећи је, смањићемо стопу рађања.
Ово су речи рабина Синедриона Реб Менахем Мендел Шнеерсона
Наши планови за Словене
. Наша специјална тактика борбе против црвено-смеђих (а сви Словени су црвено-смеђи) је тајно знање, које представља тајну због своје изолованости. Главну оштрицу борбе ми ћемо усмерити против Словенства, изузимајући отпаднике који су блиски са Јеврејима искључиво зарад својих интереса. Истина, те «блиске» ћемо, пошто их искористимо за своје циљеве, избацити из нашег друштва. Словенство, а међу њима...............
http://facebookreporter.org/2012/08/06/јеврејски-планови-за-овладавање-руси/
-- procitajte , lici na nekoja teorija na zagovor, ama sepak procitajte , ako nisto drugo ,interesno e
interesni se komentarite pod tesstot
pa aj da vidime dali ke bide taka
Не са само полjaците. Кажи им на чехите, кажи им на словаците.Да бе убедете ја Полска да ве видам кога Русија т.е тогашен СССР заедно со Германија ја нападнаа полска па дури и Русите биле посурови кон Полјаците(и признаа дека стрелале 20 000 офицери полјаци) исто и кон Украинците ова е само филм на тие нови памслависти кои ќе починат сонувајќи.
Јесте да имаме нешто заедничко па и интелектуално сме добри ама сами се уништивме и никој не ни е Крив.
А ако веќе треба или некој сака ова да се реализира тогаш тоа треба да почне од балканот-Зошто??
Бидејќи мислам дека ние т.е екс СФРЈ државите треба да направиме свој економски сојуз наречен Балкански кон кој полека ќе се приклучуваат Бугарија,Украина, Чешка и.т.н
Дури можно е и Турција при вакво опкружување да сака членство во таа унија.
Но сега засега е сон на панславистите.
Да бе убедете ја Полска да ве видам кога Русија т.е тогашен СССР заедно со Германија ја нападнаа полска па дури и Русите биле посурови кон Полјаците(и признаа дека стрелале 20 000 офицери полјаци) исто и кон Украинците ова е само филм на тие нови памслависти кои ќе починат сонувајќи.
Јесте да имаме нешто заедничко па и интелектуално сме добри ама сами се уништивме и никој не ни е Крив.
А ако веќе треба или некој сака ова да се реализира тогаш тоа треба да почне од балканот-Зошто??
Бидејќи мислам дека ние т.е екс СФРЈ државите треба да направиме свој економски сојуз наречен Балкански кон кој полека ќе се приклучуваат Бугарија,Украина, Чешка и.т.н
А за Мала Балканска Економска Организација која ќе почне од екс-ју државите па потоа да ја Вклучи и Бугарија и тоа ако е само словенска а ако не е понатаму и Албанија и Грција значи зборам за Балкански Економски Сојуз и мислам дека идејата е навистина добра, таман да се среди и Коридор 8 на начин на кој ќе се поврземе и дури транспортот ќе биде евтин(железница) и Коридор 10 кој е среден мислам дека полека ќе се кренеме и навистина ќе можеме да им конкурираме на ЕУ бидејќи французите не се во ништо подобри од нас, ниту Германците па не се вулканци маме му ебам![]()
Германија ја нападна и порази и Франција и Холандија и Белгија.... Германија бомбардираше Англиски градови и уби многу цивили..... па пак се во унијата,
.
А со шо ќе им конкурираме?
.
Сега влеговме во муабет кој нема врска со темата али баш би сакал да видам кој така ќе ги израмни односите меѓу хрватска - словенија, хрватска - србија, србија - босна, србија - косово бугарија - македонија, албанија - србија грција -албанија, македонија - грција, босна - хрватска... па да си влезат во една заедницаДанска,Белгија буквално без отпор паднаа(на раце се бројат куршумите испукани) додека Германските дивизии ја заобиколија мажино линијата на франција, да тоа е точно.
А зошто не ја победи Англија???
Знаеш дека толку "напредните" Германци НЕМАЛЕ ПОИМ дека англичаните имаат Радари на Бродовите и лесно ги лоцираа У-подморниците???(многу има митови за демек Германците Биле 50 години понапред кога на крајот ги еба Русите со медиум тенк Т-34но оклоп под кос агол-нешто што Германците не го знаеа кој пакос ги правеше тигрите заедно со Јаковлев-ите).
Претпоставувам знаеш и дека Англичаните успеја да заробат капетан на подморница,Цел Екипаж и нормално ЕНИГМА и тоа мислам дека беше 1942-43 па Ултразвучното лоцирање го развиваа англичаните додека Хитлер маструбираше на Бизмарк-најголемата грешка на германската Морнарица бидејќи за тоа време и ресурси ќе имале плус 80 нови понапредни подморници а кутриот бизмарк Торпедиран изгубил контрола и само што тргна сврти кон франција назад и тоа со "курс" бцик-цак оти поинаку не можеше а потоа крајот е јасен-хитлер мислеше еден Брод ќе ништи цели конвои...навистина се чудам абе оти не ја освоија Англија??
Патем 80% од СИТЕ загуби на Германија се на Источен фронт така да јасно е каде се решаваше судбината.
Зошто бе со Турција, Јас велам еве со Албанија во федерација, ем НАТО ем ќе броиме повеќе квадрати??
Сега влеговме во муабет кој нема врска со темата али баш би сакал да видам кој така ќе ги израмни односите меѓу хрватска - словенија, хрватска - србија, србија - босна, србија - косово бугарија - македонија, албанија - србија грција -албанија, македонија - грција, босна - хрватска... па да си влезат во една заедница
Ова може да зборува само човек кој нема никакво познавање од историја и факти.Да бе убедете ја Полска да ве видам кога Русија т.е тогашен СССР заедно со Германија ја нападнаа полска па дури и Русите биле посурови кон Полјаците(и признаа дека стрелале 20 000 офицери полјаци) исто и кон Украинците ова е само филм на тие нови памслависти кои ќе починат сонувајќи.
Но сега засега е сон на панславистите.
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 16:45 ---
Што очекуваш од србите-Марсовците се виновни за Косово а не тврдоглавиот милошевиќ.
Ова не е мое тврдење,јас му реплицирав само на Славјански,ама најдов дека таа теза ја користи од Владо Павлов,тој тоа го пропагира.Ако не си слушнал за него,да ти дадам линк од фацебоок,ама може и да ме избришат