Zone Reality и Zone Romantica преминуваат во CBS REALITY и CBS DRAMA

• Креатор на темата Креатор на темата kobrata
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Каналите Zone romantica и Zone Reality од денеска се ребрендирани во CBS DRAMA и CBS REALITY. Програмата на CBS REALITY е горе доле слична, но програмата на CBS DRAMA е сменета за 100% и ќе се емитуваат некои од следните содржини:

The 4400
Weekdays at 21:00 & 23.35, repeated the following weekday at 17:40 and Saturday omnibus from 16:50

Dynasty
Weekdays at 20:10, repeated the following weekday at 08:30 & 13:30 & Sunday omnibus from 16:50

Hawaii Five-0
Weekdays at 16:00, repeated the following weekday at 11:00 and Saturday omnibus from 11:00

Father Dowling Mysteries
Weekdays at 19:20, repeated the following weekday at 10:10 & 14:20 and Sunday omnibus from 11:00

Twin Peaks
Weekdays at 21:50 & 00:30 and Saturday omnibus from 23:30/00:25

Voltea pa' que te Enamores ( Cinderella)
Weekdays at 4:10am

Каналот CBS DRAMA е достапен на следните оператори:

1. ТоталТВ
2. Близу

Каналот CBS REALITY е достапен на следните оператори:

1. ТоталТВ
2. Близу
3. Max тв

И што направиле ништо, само го смениле името барем да додале некоја емисија повеќе... А интересни програмчиња се знам понекогаш и да ги загледам.

И што направиле ништо, само го смениле името барем да додале некоја емисија повеќе... А интересни програмчиња се знам понекогаш и да ги загледам.
До сега на Zone romantica имаше само шпански серии, од сега натаму ќе има 99 посто американски серии и филмови

Јас ZONE REALITY го гледам има интересни документарни серии за сериски убијци, духови, проколнати куќи и што уште не :) Да прескенирам каналите уште кај мене не ми се сменети каналите( Близу )

До сега на Zone romantica имаше само шпански серии, од сега натаму ќе има 99 посто американски серии и филмови

Па не беа тие шпански серии, некои колумбијски од којзнае кога снимени. Немаше ниедна од Televisa и Telemundo. :tapp:

Таа Zone Reality ја има на Макс тв ама нема никаков превод

сега приметив го смениле името

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom