Петиција за изградба на Скејт Парк во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата марко414
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.288
Поени од реакции
315
Самиот наслов кажува се, се работи за изградба на нов и корисен скејт парк во Скопје.

Како поголема група на поединци, кои се занимаваат со екстремни спортови,како во случајов скејт, свесни сме дека немаме скоро никакви услови за развивање на нашите вештини на тоа поле.

Најчесто мора да возиме по улиците, каде што секогаш сме избркани од обезбедување, или од станарите бидејќи "наводно" им лупаме и ги вознемируваме. :)

Затоа и се направи оваа петиција, со која се надеваме дека ќе успееме да ја реализираме нашата замисла, секако со ваша помош, односно да ја потикнеме државата да ни овозможи услови и за екстремните спортови како скејтот и бајкот ..

Нема да ви одземе многу време, а нас ќе ни помогне многу. :)

http://www.peticije24.com/sksk

Еве и едно видео само колку да видите, секако има многу повеќе видео материјал.

Најважно е дека не има многу повеќе, и сепак постоиме :)

http://santosspasovski.blogspot.com/2012/11/blog-post_27.html

Ето ти потпис, со среќа :)

и јас се потпишав отсекогаш сум имал желба за ваков спорт но никогаш можност па еве може ке ви даат да се порадувате

Стари рани ми отвори... Ебани осум години прошле откога го остаив бајкот да собира прашина у подрум. Потпишано, за новите генерации скејтери и бајкери.

Потпишано
agstickfigures7.gif

Да се работи на кеј.....не можам да ти го покажам излгедот, оти сепак е деловна тајна. Јас работам нешто на тој проект, но во секој случај ќе изгледа пефектно. Има голем дел за возрасни, и дел за мали скејташи....Стрпете се ќе биде :)

Штета, не сте никакво гласачко тело у државава па морате вака со собирање потписи и со мољакање на луѓе од кои малкумина ќе ве сфатат. Се надевам дека оваа петиција ќе промени нешо и ќе го добиете она што го посакуете. Го имате мојот потпис другари, среќно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom