Барам ниска (пожелно 0) почетна цена за смартфон со 500-600 месечно претплата

• Креатор на темата Креатор на темата wek4
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 ноември 2012
Мислења
96
Поени од реакции
3
Здраво, барам смартфон со ниска (пожелно 0) почетна цена а потоа да плаќам ~ 500-600 месечно претплата која би ја трошел на интернет. Смартфон пожелно андроид минимум 2.1,подобро 2.3.

Не сум постпеид корисник, моментално сум препеид во т-мобиле. Заради ова најдобра опција моментално ми гледаат новиве пакети со надополнување за препаид корисници. Само не сум сигурен дали имам надополнувано 100 или 300д последнава година. Идеално има неколку опции да земам смартфон за 0 и понатаму да надополнувам 600д кои и онака би ги трошел за интернет.

Само не сваќам да не има некоја * која не ја гледам хаха, имам разгледувано доста работи на нивните сајтови кои потоа не испаднале како што гледа на прв поглед.

Дали може да се земе смартфон ако си припејд корисник? Дали телефоните ги има на лагер? Како оди целиот процес? Дали се потпишува договор и сл....Ај нека кажи некој што ја поминал оваа процедура, фала.

Дали може да се земе смартфон ако си припејд корисник? Дали телефоните ги има на лагер? Како оди целиот процес? Дали се потпишува договор и сл....Ај нека кажи некој што ја поминал оваа процедура, фала.

Може да се земе секако, и ако не трошиш многу на телефон би ти советувал да си одиш со некој од пакетиве на One S+ или M. Ти треба само послетна платена сметка за струја или пак потврда за вработување.

Имаш пакет М со 350 ден. месечна претплата и вклучени 512 МБ Интернет, 1000 мин. кон Уан и 100 кон останатите мрежи.
Во понудата имаш еден куп смартфорни кои се бесплатни и пак со мала доплата. http://one.com.mk/tarifni-modeli-post-pejd.html
Појди во продавница и ќе ти објаснат продавачите каков смартфон можеш да добиеш со овие пакети.

Би ти го препорачал и пакетот од ВИП со 555 ден., ама маки мачам со мрежа така што...

Само од вип сега имаат понуда за секој нов склучен договор имаш бесплатен интернет засекогаш за 500 ден и 1000 мин кон вип и 200 кон други мрежи.
За 0 ден М тарифа нема убави телефони во вип освен ако не испадне некоја понуда како минатата недела со LG Optumus L3 ако не за него ќе си доплатиш плус 500 ден или за Vodafone smart II.
Имаат HTC Desire С за 0 ден ама претплатата е 800 ден.

Мислам не се разбравме, јас барам телефон за припејд, за постпејд знам дека одамна има опции за 0 денари и доста подобри телефони.

Затоа и малку не зачуди оваа понуда од т-мобиле, да не има некоја * што не ја гледам хаха. Ме интересира што договор треба да се потпише и дали тие пари што треба да ги надополнам можам да ги користам како сакам. И дали со земанењето на бесплатен телефон ке треба да плакам поскапи тарифи за повици или интернет.

Мислам не се разбравме, јас барам телефон за припејд, за постпејд знам дека одамна има опции за 0 денари и доста подобри телефони.

Затоа и малку не зачуди оваа понуда од т-мобиле, да не има некоја * што не ја гледам хаха. Ме интересира што договор треба да се потпише и дали тие пари што треба да ги надополнам можам да ги користам како сакам. И дали со земанењето на бесплатен телефон ке треба да плакам поскапи тарифи за повици или интернет.
Припејд со претплата од 500-600 ден. месечно? o_O Ти бе да не си играш мајтап со нас?

Добро де не претплата ставање кредит месечно, и мене ми е чудна понудата затоа прашувам, да не одам за ништо до т-мобиле.

http://www.tmobile.com.mk/public/doverva-vo-pripejd.nspx
Ова се живи глупости, сигурно ти го врзуваат на газот слично како пост пејд и можат да ти блокираат трансакциона сметка и пратат извршител.
Прашај ги кои би биле консеквенциите ако го земиш телефонот и платиш само еден месец доплнување? Дали само би ти го исклучиле бројот како при пејд телефон или би ти пратиле извршител ако не плаќаш наредните 23 месеци?

Ова се живи глупости, сигурно ти го врзуваат на газот слично како пост пејд и можат да ти блокираат трансакциона сметка и пратат извршител.
Прашај ги кои би биле консеквенциите ако го земиш телефонот и платиш само еден месец доплнување? Дали само би ти го исклучиле бројот како при пејд телефон или би ти пратиле извршител ако не плаќаш наредните 23 месеци?
Ке прашам само муабетот ми беше дали понудата е како што изгледа на прв поглед.

Друго ме интересира дали телефонот се врзува за бројот или за мрежата на т-мобиле, да знам ако не ми одговара смартфонот да можам делумно да ги вратам парите.

Знам дека пак би бил одговорен да ставам кредит месечно, за плакање не е проблем јас и сега ставам кредит 300-600д месечно на бројот и без интернет.

Ке прашам само муабетот ми беше дали понудата е како што изгледа на прв поглед.

Друго ме интересира дали телефонот се врзува за бројот или за мрежата на т-мобиле, да знам ако не ми одговара смартфонот да можам делумно да ги вратам парите.

Знам дека пак би бил одговорен да ставам кредит месечно, за плакање не е проблем јас и сега ставам кредит 300-600д месечно на бројот и без интернет.
Па тогаш оди на пост пејд, ете ја понудата на Уан за 350 ден. и земи си телефон.
Освен ако не си нешто сентиментално поврзан со Ти Мобајл, не гледам никаква причина да се врзуваш со договор од две години со нив и плаќаш 600, наместо 350.

Па тогаш оди на пост пејд, ете ја понудата на Уан за 350 ден. и земи си телефон.
Освен ако не си нешто сентиментално поврзан со Ти Мобајл, не гледам никаква причина да се врзуваш со договор од две години со нив и плаќаш 600, наместо 350.

Да можев нормално би зел на постпејд само нели треба потврда за работа итн

Да можев нормално би зел на постпејд само нели треба потврда за работа итн
Треба последна платена сметка од струја или фиксен телефон ако си невработен.

T-Mobile имаат нови тарифи, и намалени цени на телефони, ѕирни на сајтот

http://www.t-mobile.com.mk
Која од цените е валидна? Ако одиш да бараш на пример припејд доверба со 600 денари надополнување и подредиш тел по цена добиваш една цена.

А ако одиш на телефонот кој те интересира и под табот цени има скроз други цени, поефтини за околу 1,500 денари.

Која од цените е валидна? Ако одиш да бараш на пример припејд доверба со 600 денари надополнување и подредиш тел по цена добиваш една цена.

А ако одиш на телефонот кој те интересира и под табот цени има скроз други цени, поефтини за околу 1,500 денари.
http://www.t-mobile.com.mk/public/p...yYWN0RHVyYXRpb25UeXBlcwUBMgUGVGFyaWZmBQM0Mjc=

Цените варираат со менување на сумата која ќе ја надополниш месечно, нели...нема скроз други цени, истите се..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom