Фотографии направени со мобилен телефон

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Локација
Haunted Hayride
Веб-сајт
misterijamk.blogspot.com
Буричкајќи по фолдери најдов една слика која ми е особено драга. И се решив да ја споделам со некои од вас за кои знам дека се занимаваат со фотографија. За жал, ги прелистав сите подфоруми и не најдов на соодветна тема за таа фотографија. А пошто фотографијава е направена со мобилен, а подоцна средена на фотошоп, се решив да отворам нова тема специјално за фотографии направени со мобилен. А верувам и дека имате многу ваши сопствени слики кој сте ги сликале со мобилен и сакате да ги споделите :icon_lol:

А да, и аматер сум:icon_mrgr:

И еве ја сликата

pen.png

Сликано пред 2 дена.

WP_000039_1.jpg

attachment.php

attachment.php

attachment.php

561853_2005422313228_2049291327_n.jpg

attachment.php

И уште еден куп вакви глупости.:icon_mrgr: Имав една многу добра фотка од минатата зима на Водно. На врвот некаде беше се гледа цело Скопје како панорама и јас стојам и гледам накај него ама со некој посебен ефект беше направен. Деновиве ќе ја барам и ќе ја најдам и ќе си ја ставам и на cover

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom