Запалени Македонски знамиња во Тирана

• Креатор на темата Креатор на темата _Vlatko_
  • Време на започнување Време на започнување

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45

И по којзнае кој пат запалени Македонски знамиња од страна на Албанците. Овој пат тоа е по повод посетата на Премиерот Никола Груевски на неговиот колега од Албанија. Ќе сноси ли некој одговорност сега или се ќе помине како ништо да не се случило? :tapp:

Грејна сезона започна, само сакале да се стоплат.
Алал да им е на оние што прават македонски знамиња, ептен им оди продажбава периодов. :facepalm:

добро бе што очекувате вие од неандарталци , од секогаш мислеле само за себе и за никого друг ... никогаш не биле за соживот со никого на балканов освен со муџахедините . тоа кога некој ќе каже јас не сум таков , trust me те гледа во очи и те лаже .

добро бе што очекувате вие од неандарталци , од секогаш мислеле само за себе и за никого друг ... никогаш не биле за соживот со никого на балканов освен со муџахедините . тоа кога некој ќе каже јас не сум таков , trust me те гледа во очи и те лаже .
Ќе го лапнеш ти банот поизглед и ја вака се залетав...

Ќе го лапнеш ти банот поизглед и ја вака се залетав...
Од кого ќе лапне бан и за што тие се по книги и енциклопедии претставени како луѓе симнати од планина тоа го имаат пишано научници :) тоа што има тука луѓе кои ги боли вистината е веќе друго

Nisto prazni muabeti.Celo Skopje so Albanski znaminja, Tirana e ili Skopje. Sto se rabota be straf od Albanija ili sto.
Se sto citam e: nepoznati storiteli zapalile Makedonsko zname, konecno najdov ednas nekoj da zapali Albansko zname.

Дечки, дај изберете ме мене за премиер, ќе легализирам марихуана и ќе имам муда да им серам на сите што прават гомнарии против Македонија. Со ова, сигурно боље работа ќе имам завршено отколку нашиве влади во 20 години постоење.

Запалени македонски знамиња никој не презема ништо.
Запалени албански знамиња и тргнато од Тетово едно знаме - СЕ ТРАГА ПО СТОРИТЕЛОТ!
Пу да ви ебам луѓето шо ја водите државата !

Е таква е нашата држава кој стигне праи што сака ,а казна нема дури може и некој медал ќе му дадат .:confused:

Е таква е нашата држава кој стигне праи што сака ,а казна нема дури може и некој медал ќе му дадат .:confused:

Ne oti samo Makedonija e takva. Ama bare da se znae koj se iselenici a koj Makedonci ne iselenicite povise prava od Makedoncite.

57539_128293833993033_1836270664_o.jpg

Само доказ каква ни е полицијата !

Ништо ново ова станува обичај во Македонија.

Нео-нацистичка партија е спасот. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom