Nikon D70-со софтверски дефект!

• Креатор на темата Креатор на темата vlatkoufo
  • Време на започнување Време на започнување
Опиши го дефектот ако може...
Има копче за ресетирање на фабрички сетинзи доколку е софтверски.

Доколку не се оправа со ресетирање, тешко ондак. Погрешен флеш може да го направил апаратот цигла.

Другарче верувај никој овде од форумот нема да ти го купи апаратот. Доколку немаше дефект би ти го купел за 3000 ништо повеќе, но се дефект не ми треба, бидејќи ќе платам дупло.

Другарче верувај никој овде од форумот нема да ти го купи апаратот. Доколку немаше дефект би ти го купел за 3000 ништо повеќе, но се дефект не ми треба, бидејќи ќе платам дупло.
никој не те праша дали ќе го купи некој апаратот или не,викаш 3000 за исправен а,а да ти дадам ја тебе 100 еур да ми купиш canon 5d mark 3,пошто си толку опасен

никој не те праша дали ќе го купи некој апаратот или не,викаш 3000 за исправен а,а да ти дадам ја тебе 100 еур да ми купиш canon 5d mark 3,пошто си толку опасен

Давам само мое мислење, не избувнувај одман. Да не се караме сега.

EDIT: Кажи што е дефектот барем, можеби можам да се снајдам и поефтино да го поправам.

Давам само мое мислење, не избувнувај одман. Да не се караме сега.

EDIT: Кажи што е дефектот барем, можеби можам да се снајдам и поефтино да го поправам.
хаха,не избувнувам,ама убаво напишав,ама џабе,кој е заинтеренсиран да ми пише пп,а не овде да објаснуван на секакви стручњаци,што увек ќе најдат нешто да промрчат,ако си заинтеренсиран пишими пп,се тично ќе ти кажам и што му е и колку кошта поправката.

земав потврда од Refoto(nikon servisot)што точно треба да се замени и колку точно ќе кошта,кој е заинтеренсиран нека ми пише Лична порака да му кажам или покажам колку ќе кошта.
Овде не одговарам на никави коментари!:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom