Nikon D70-со софтверски дефект!

• Креатор на темата Креатор на темата vlatkoufo
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 февруари 2012
Мислења
598
Поени од реакции
145
DSLR Nikon D70-топ сочуван,со полнач,батерија,мемориска и заштитник на LCD displeyot.
Малку користен со софтверски дефект кој може да се направи!
Цена 2600 ден.тел 070 282 515
За повеќе информации во пп!
D70rearsideview.jpg

DSLR Nikon D70-топ сочуван,со полнач,батерија,мемориска и заштитник на LCD displeyot.
Малку користен со софтверски дефект кој може да се направи!
Цена 2600 ден.тел 070 282 515
За повеќе информации во пп!
D70rearsideview.jpg
За каков проблем стануа збор?

2600 :(poveke kostaat baterijata i polnacot.

За 2600 ќе се најде нов апарат со двојно повеќе мегапиксели, поголем дисплеј, подобри опции итн.
Да беше исправен 2600 би била добра цена. Но вака со софтверски дефект... мало сутра.

За 2600 ќе се најде нов апарат со двојно повеќе мегапиксели, поголем дисплеј, подобри опции итн.
Да беше исправен 2600 би била добра цена. Но вака со софтверски дефект... мало сутра.
не тропај бре :pos:

ке си најдеш некое идиотче кое пак нема да можеш да го споредиш со д70...

не тропај бре :pos:

Еј па со смајливо ме затна сега. Ми се изнасмеа во фаца.
Океј можеби се 3600, но сепак ДАЛЕКУ подобар избор.
1. BenQ AC100
2. Nikon Coolpix L25
3. Canon Power Shot A810
4. HP CC330
5. Sony DSC-S5000
Прилично сум сигурен дека било кој од овие 5 е многу подобар од твојана изгребана измрсена старудија.

Еј па со смајливо ме затна сега. Ми се изнасмеа во фаца.
Океј можеби се 3600, но сепак ДАЛЕКУ подобар избор.
1. BenQ AC100
2. Nikon Coolpix L25
3. Canon Power Shot A810
4. HP CC330
5. Sony DSC-S5000
Прилично сум сигурен дека било кој од овие 5 е многу подобар од твојана изгребана измрсена старудија.
Што споредуваш ти знаеш.Кола и точак.и нема потреба од комантари веќе!
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 20:27 ---
и никој не те праша за твое глупаво мислење,не мене ,туку не засмеваш сите.

Зашто треба да се плати 100 и нешто еура за да се замени делот.Јас го платив апаратот како иправен за да имам втор DSLR за резерва,Значи имам друг DSLR и не ми се исплати да го поправам овој.
Зради овие 300 прашања и споредби не ми се ставаше овде огласот а можда требаше и да го објавам како :
Батерија и полнач за nikon D70 за 2600 ден со нив давам гратис Nikon D70 тело.
И овде на Форумов Продавам и комуницирам 2 години ,и да бев преварант .до сега сите ќе знаеја.
:cautious:

Не е тоа за преварант или такви работи, но секој од нас би сакал да знае што е дефектот. А споредбите со "идиотчињата" и DSLR не ги коментирам, доколку делот може да се смени, апаратчево е одличен deal за парите, 150тина евра, а ипак е DSLR кој вади одлични слики. Јас да имав кеш ќе го земев без размислување, ама тоа е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom