- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 89
- Поени од реакции
- 6
PSYtisfaction напиша:Сакаш да кажеш дека за дечко да ти докаже дека те сака треба да се воздржува 6 месеци да нема секс со тебе, само за да не испадне дека те искористил, или јас погрешно разбрав?! nemoguce: Ако е тоа за тебе доказ дека некој те сака...Тогаш се сомневам дека некогаш ќе најдеш некој да те сака, со вакви сфаќања.
Ако некој те сака, ќе те сака и со и без секс. И ова “6месеца„... Е само бројка, што не знам од кај ја ископа.
Што се однесува до темава... Дали да верувам кога ќе ми рече дека ме сака. Абе, од една страна дискутабилно, а дод друга, глупо прашање. Ми кажал дека ме сака, во ред, нема зошто да не му верувам. Ако ме излажал, ќе се заебам, ама и тоа е нели дел од љубовното патешествие. Не се замарам со тоа дали е искрен или не... Според кои дела треба јас да заклучам дека не ме лаже?! На крајот на краиштата, зар е важно дали го мислел тоа? Ќе уживам додека ми е убаво, со мислата дека ете, сепак го мисли. Ако е обострано, ќе го кажам и јас. Зар мора се да се комплицира и да губиме време тупејќи глава дали не излажал или не...
Ne me sfati.Jas rekov odprilika 6meseci.A za toa deka ke me saka i ako mu dadam i ne mu dadm tocno e.Sepak nema veze sakav samo da i ukazam na tipkata deka moze da ima nekoj koj navistina ke ja saka.:back: