Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки се двоумам помеѓу овие два телефони цените во глобала му исти...ваши мислења околу овие телефони![]()
одбирај кој телефон ти се допаѓа бидејќи не знам што цени имаат и каков имаат на вип тарифа?ajde da ve pitam jas tuka nesto na vip tarifa od 290 denari baram telefon so doplata do 4 000 denari, sto bi predlozile?
воглавно за тие пари добар е телефонотја го имам алкателот недела дена у главно за тие пари е добар телефон тапа е што има само 150 мега внатрешна меморија и кога ке симнуваш апликации некој неможеш да ги префрлиш на мемориска ( има 2гига коа ке го купиш ) и мора да пазиш што симињаш да чистиш кеш еднаш дневно и на гсм арена пишува дека има рам 256 а има 150 рам така да ако отвориш многу апликации наеднаш знае да си кочи така да и на тоа ке треба да пазиш да гасиш непотребни работи да не ти стојат пуштени нон стоп , боите му се убави 166 ппи има што е доволно за разлика од самсунгот само 133 и тоа помал екран што значи ке имаш доста неубава сликакамерата му е океј преку ден навечер ништо посебно моја оценка 6.8 / 10
да да тачот му е 10/10воглавно за тие пари добар е телефонот
ме интересита тачот дали е убав?
некој се жалат дека вифито не се се конектирало на сите рутери потоцно на рутерите од T-Homeда да тачот му е 10/10![]()
ја имам trendnet рутер и нема гајле а иначе тој проблем е за 995ка ко што читавнекој се жалат дека вифито не се се конектирало на сите рутери потоцно на рутерите од T-Home
дали имаш ти некој таков проблем?