Секси мажи во долна облека

leandra зошто ме лажеш, мори? Кај му се стомачните на Цитрото? :D
Нели ги гледаш?

Цитро љубави моја па дај подоле раката, потегни боксерица ова е само за залажување. Ето храбар маж :)

Ги остаил у другата мајца :pos:
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 22:34 ---
Нели ги гледаш?

Цитро љубави моја па дај подоле раката, потегни боксерица ова е само за залажување. Ето храбар маж :)
Намерно се сликал цитро така, за појасна слика изглеа у живо....ко ќе му пребајат да прифати кафе :icon_lol:

Лелел љубомора жени, ќе испадне дека само јас му ги гледам стомачните.
Цитро може да ја постира сликава и у цицка за златна медаља :icon_lol:
п.с Знаев дека ќе се соблече некој муш од форумов, само не знаев дека толку брзо ќе се изнервираат од странциве, па ќе понудат домашно - македонско мевце:pipi:

Цитро може да ја постира сликава и у цицка за златна медаља :icon_lol:
п.с Знаев дека ќе се соблече некој муш од форумов, само не знаев дека толку брзо ќе се изнервираат од странциве, па ќе понудат домашно - македонско мевце:pipi:

Не разговарам со љубоморни жени.
Цитро љубави дај бела боксерица, глеј шо убаво му стои на типов. И она со раката ти е многу јебо факиќ стил ептен као за пред спиење ми ја напраи :D

CiTro... не е темава за стомачни мускули, туку за секси мажи у долна облека. Така да офтопик си со сликава или дај нова или ќе бараме преместување/бришење на мислењето :pipi:

CiTro... не е темава за стомачни мускули, туку за секси мажи у долна облека. Така да офтопик си со сликава или дај нова или ќе бараме преместување/бришење на мислењето :pipi:
Тука си права, дај Цитро да не те бришат љубомориве дај нешто он топик на темава. Подоле светлина ни треба:P

Додека Цитро бара подебели чорапи за у боксерици :icon_lol: , да ви посакам добра ноќ
Christian-Santamaria-for-Julipet-underwear-03.jpg

Andre-Ziehe-for-AllenCox-swimwear-Spring-Summer-2012-03.jpg

Laurent-Desfarges-by-photographer-Sylvain-Norget-04-512x768.jpg

Part-II-Kenan-Engerini-for-Pistol-Pete-Menswear-07.jpg

Logan-Bailey-for-Degree-Magazine-01-512x721.jpg

Chad-White-by-photographer-Jason-Mickle-02.jpg

Chad-White-by-photographer-Rodolfo-Martinez-07.jpg

Прва фаза..со тренерки
Втора.. без
Трета .. без боксерици :pos: и со бан
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 23:33 ---