Мобилните како замена на платежните картички и во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата baby dool
  • Време на започнување Време на започнување
и во Македонија секој ќе робува на банките

Ова веќе се случи во 2007-2008 кога кредити се земаа и за најнепотребни работи. Денес ретки се тие без кредит.

Он: Ова со мобилните е многу згодна работа, особено што не плаќаш камата на телеком операторот.

Ова веќе се случи во 2007-2008 кога кредити се земаа и за најнепотребни работи. Денес ретки се тие без кредит.

Он: Ова со мобилните е многу згодна работа, особено што не плаќаш камата на телеком операторот.

Епа сега процениле дека имате уште пари, ова ти е како одобрен мал кредит ако имаш телефонска сметка.

За операторите чекај не пијат они нафта, ќе лупнат и они добра камата, таман работа.

A misles deka narodot go saka toa ne bre tuku mora,koga bi imalo ziveacka nikoj ne bi zimal ali toa e aj da ne zabeguvame temata e za drugo a ne za krediti.
Полека но сигурно ве учат да живеете на кредит. Наскоро ко на запад и во Македонија секој ќе робува на банките, нормално во Македонија тоа ќе биде за помалку пари.

А шо ако сум на припејд а сметката никогаш не ја полнам повеќе од 200 денара ?

е па тогаш ајде сите да купиме нов смартфон од 20.000 денари па нагоре инаку испод тоа не функционира,ебати ја држава или ММФ и други све живо диво да им се помочам,а што е со прифатност нели постојат афери за прислушување така ќе има иста приказна и за личните сметки.

hihi toa nema vrska so toa kakva marka na telefon imas pa ima i eftini smartfoni. toa e vrzano so smetkata so brojceto a ne so telefonot.pozz
е па тогаш ајде сите да купиме нов смартфон од 20.000 денари па нагоре инаку испод тоа не функционира,ебати ја држава или ММФ и други све живо диво да им се помочам,а што е со прифатност нели постојат афери за прислушување така ќе има иста приказна и за личните сметки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom