Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
pocnav so marlboro i gi pusev nekoi 7-8 godini
pa se prebaciv na davidoff ...... 4 godini
sega lucky strike veke 4 godini

pusenjeto e stetno...za vasiot novcanik :nenene:

:toe: rodeo ultra, kao najmalku katran i nikotin sodrzat.

Marlboro-light nekolku godini sega posledno vreme Marlboro beli kutii

Jas od koga pocnav da pusam si pusam Boss meko i za niedni drugi cigari ne si gi menvam.

Почнав со BOSS меко, па Bond Lights, па West Lights и до ден денес сум на нив, ама сега една кутија на три дена. Не за друго туку заради проблеми со крајниците.

Почнав со Bond Lights, па West Lights, а сега веќе една година и нешто пушам Marlboro Lights 100's

Пред некој ден бев за Бугарија, и на граница си купив една штека Bond Lights (кутијата е сега со плаво-бела комбинација), оти ги пушев на времето, 4 евра штека иначе, ама катастрофа. Врска нема со тоа што беа нашите на времето.

Почнав со West Lights, отидов на BOSS Lights, и сеа Rodeo тврдо. :)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom