Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.249
Поени од реакции
26.459
Оваа проблематика ја чепнавме неколку членови на една друга тема, ама си заслужува посебна трибина. Значи, странци и фасцинација околу истите. Што е тоа што ги прави странците посебно интересни за (ај да бидам културен) интимно здружување и блиски средби од прв вид? Некој спомна мешање на гени и социјален дарвинизам како причина за подобар опстанок, јас гласав за можеби инхерентната потреба на женката да биде доминирана, во случајов од жител на држава со повисок степен на достигнувања што по автоматизам значи повисок пиедестал, трети спомнаа пари како скриен мотив и long shot да странецот ја земе на запад, или исток што да не. Мажи што ве влече кај странкињите? Жени која е таа моќ што ви ги шири нозете на (пример) срби а не е менѓеме и не е она ипсилон Y столчето на гинеколог?
Коментари од типот на не треба да се генерализира, еве јас не сум се моткала со ѓупци-италјани во Љорет дел Мар, I'm not like most girls-most girls, се недобредојдени затоа што праксата мене ми покажува друго. Значи или коментирајте зошто ве привлекуваат странци, или општо зошто мислите дека странците се привлечни, или слободно прерипајте ја темата.

Оваа проблематика ја чепнавме неколку членови на една друга тема, ама си заслужува посебна трибина. Значи, странци и фасцинација околу истите. Што е тоа што ги прави странците посебно интересни за (ај да бидам културен) интимно здужување и блиски средби од прв вид? Некој спомна мешање на гени и социјален дарвинизам како причина за подобар опстанок, јас гласав за можеби инхерентната потреба на женката да биде доминира, во случајов од жител на држава со повисок степен на достигнувања што по автоматизам значи повисок пиедестал, трети спомнаа пари како скриен мотив и long shot да странецот ја земе на запад, или исток што да не. Мажи што ве влече кај странкињите? Жени која е таа моќ што ви ги шири нозете на (пример) срби а не е менѓеме и не е она ипсилон Y столчето на гинеколог?
Коментари од типот на не треба да се генерализира, еве јас не сум се моткала со ѓупци-италјани во Љорет дел Мар, I'm not like most girls-most girls, се недобредојдени затоа што праксата мене ми покажува друго. Значи или коментирајте зошто ве привлекуваат странци, или општо зошто мислите дека странците се привлечни, или слободно прерипајте ја темата.
Egzotika Друже,нешто ново,непознато.
Ако идеш назад, свежи гени,различни подновување и проширување на генетскиот код.

Србите имаат секси „Ч“. Македончето е селанче неписмено и нема многу пари. Се е клошараана овде. А ние сме си такви нежни, нас ни треба моќен мажјак да не заштити, а денес сите знаат дека моќта е во парите.

Значи или коментирајте зошто ве привлекуваат странци, или општо зошто мислите дека странците се привлечни, или слободно прерипајте ја темата.

Не мора да значи дека се привлечни, едноставно се интересни затоа што не се секојдневни. Различно зборуваат, се облекуваат, други навики и слично. Еве пример, некоја Англичанка би била интересна по акцентот, што мене лично ми е ептен забавен и можам цел ден да слушам некој како зборува.

Абе добри се странкиниве, зошто многу е лесно да имаш секс со нив а притоа не треба да се замараш со броеви, фејсбуци, контакти и слично... Идат на одмор, имаат кеш- тераат екстра провод, што многу нашинци како печалбари се нафрлиле да истераат и тие некоја журка на туѓ трошок + секс нормално.
Кај што спомена србинки... само треба добро да ја презентираш моќта на курот, така да привлекувањето биде обострано.
А овие австралјанките се за никаде, 5 минути муабет да попрајш имат 5 милјони метри да избегаш од местото на злосторството -разговорот.

Србите имаат секси „Ч“. Македончето е селанче неписмено и нема многу пари. Се е клошараана овде. А ние сме си такви нежни, нас ни треба моќен мажјак да не заштити, а денес сите знаат дека моќта е во парите.

Ти си сељанче некое неписмено исфрустрирано од планина ,па бара спас во оние што се "најгласни во собата" ,а тој драга моја ке ти продава филмови три сата,ти пошо си таква празноглава се ке му поверуваш,ке те натрти и назад на север и ете ти пак фрустрација ...да си прошетала малку ке видиш дека и најголем селанец, клошар и неписмењак од Македонија,на запад е прв,најгласен,лесно продава филмови бидејќи никој не го знае таму и слично...

Ти си сељанче некое неписмено исфрустрирано од планина ,па бара спас во оние што се "најгласни во собата" ,а тој драга моја ке ти продава филмови три сата,ти пошо си таква празноглава се ке му поверуваш,ке те натрти и назад на север и ете ти пак фрустрација ...да си прошетала малку ке видиш дека и најголем селанец, клошар и неписмењак од Македонија,на запад е прв,најгласен,лесно продава филмови бидејќи никој не го знае таму и слично...

Иронична беше девојката, не псовај, не псовај...

:)

Ама вие не ни пружате никаква иднина :( Не чувствуваме никаква сигурност со вас. Нека трти де, битно пара ќе има.

Иронична беше девојката, не псовај, не псовај...

:)
Партибрејкер!

Да те поправам "а денес сите МИСЛАТ дека моќта е во парите", ама кој да го разбере тоа.
Инаку да, страќињи ај лајк, ама не по било која цена, колку да се задрма нешто за една вечер. Пак треба тоа странското да биде малку и префинето, по можност малку поголем мозок од врапче да има, да има малку смисла за хумор и флерт.

Ама вие не ни пружате никаква иднина :( Не чувствуваме никаква сигурност со вас. Нека трти де, битно пара ќе има.

Партибрејкер!

Абе те бранев, таква нежна анархистка..

:D

Партибрејкер!

Има бе пара како не,собирал три месеци од продаја свињетињу,па потоа ги троши во три дена онака фул...така да подобро и за тебе да не те собере на север,инаку ке те тера да аргатиш некаде онака како сигурна женска уз Мораву...

Странкињите се во најголемиот број случаи поотворени за познанства и се поопуштени. Полесно ми е на странкиња да и пристапам. Странкињата во кафич нема да ме гледа како најголем душман, да ми ги направи сите гримаси и да ја истресе сета нервоза па потоа можеби да рече здраво. И нема следниот ден да ме оговара и да измислува муабети. Така да ако имам избор прво кај странкињите пробувам. Позабавни се и поинтересни.
Изгледот е истотака битен. За вкусови не се расправа и зависи од која држава се. Некои се поубави некои помалку.
Пари, виза тоа не ме интересира.
Што гледаат нашите жени во странците не знам ама типувам на опција предрасуди, забава и можеби пари.

Оти повеќето моми од странство не те судат дека си селанче, простак, абдал, граѓанин од втор ред.Затава ги аресам.
Егзотика си, интересен акцент, харизматичен, мала неважна земја, забегани ставови, и ногу интересен осет за хумор.Затава ме аресат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom