Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 6.249
- Поени од реакции
- 26.459
Оваа проблематика ја чепнавме неколку членови на една друга тема, ама си заслужува посебна трибина. Значи, странци и фасцинација околу истите. Што е тоа што ги прави странците посебно интересни за (ај да бидам културен) интимно здружување и блиски средби од прв вид? Некој спомна мешање на гени и социјален дарвинизам како причина за подобар опстанок, јас гласав за можеби инхерентната потреба на женката да биде доминирана, во случајов од жител на држава со повисок степен на достигнувања што по автоматизам значи повисок пиедестал, трети спомнаа пари како скриен мотив и long shot да странецот ја земе на запад, или исток што да не. Мажи што ве влече кај странкињите? Жени која е таа моќ што ви ги шири нозете на (пример) срби а не е менѓеме и не е она ипсилон Y столчето на гинеколог?
Коментари од типот на не треба да се генерализира, еве јас не сум се моткала со ѓупци-италјани во Љорет дел Мар, I'm not like most girls-most girls, се недобредојдени затоа што праксата мене ми покажува друго. Значи или коментирајте зошто ве привлекуваат странци, или општо зошто мислите дека странците се привлечни, или слободно прерипајте ја темата.
Коментари од типот на не треба да се генерализира, еве јас не сум се моткала со ѓупци-италјани во Љорет дел Мар, I'm not like most girls-most girls, се недобредојдени затоа што праксата мене ми покажува друго. Значи или коментирајте зошто ве привлекуваат странци, или општо зошто мислите дека странците се привлечни, или слободно прерипајте ја темата.