Исплатливи понуди од нашите телеком оператори

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Абе што да ти кажувам, ебате понудата, наплаќаат за воспоставување повик...
понудата можеби е добра за оние кои секој еден повик им трае подолго од вообичаено.. инаку во тие 499 ден претплата можеш да се јавиш 199 пати “бесплатно“ на 499 ден претплата (499/2.5 = 199.6). пишува таму дека воспоставувањето на повик се одзема од претплатата се додека не ја потрошиш. Но затоа имаш 5000 минути кон сите.
За некого ќе биде добра понудава за некого не. Засега не гледам некоја идеална понуда од било кој оператор. сите најнови понуди имаат предности и недостатоци :)

Имам два броја за давање, ако некој е заинтересиран да земе еден од нив, пишете порака:
  • Еден од роденденската понуда на ВИП
  • Еден на пола претплата (295 ден. 1000 мин во мрежата на ВИП)

Едно другарче ми кажува, во VIP се тепале за да потпишат договор со новогодишнава понуда, имало огромни редици. :)

Според вас, кој од операториве ќе ќари највеќе корисници овој период?

Едно другарче ми кажува, во VIP се тепале за да потпишат договор со новогодишнава понуда, имало огромни редици. :)

Според вас, кој од операториве ќе ќари највеќе корисници овој период?
Стварно не разбирам зашто би се тепале за оваа скапана понуда. Роденденската беше каде-каде подобра, а оваа од ОНЕ е 5 пати подобра од роденденската.

Стварно не разбирам зашто би се тепале за оваа скапана понуда. Роденденската беше каде-каде подобра, а оваа од ОНЕ е 5 пати подобра од роденденската.
Не знам ни јас, изглеа сензационалните реклами на VIP си го прават своето...

Намалување на цените на некои телефони во T-Mobile од 10-ти Јануари. Тогаш и ќе им стигнат сите телефони.

Не следат сите луѓе што сe случува, на исти претплати се со години и години

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom