Оригинал vs. фалсификат

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Оф леле :D слепа ме правиш?
не те праи слепа очигледно слепа си.Ако твојот круг на луѓе се богаташи што купувате у версаче не значи дека сегде е така.Центарот на скопје не е мерило на целата популација,таму е тој 2-3 процент кој колку толку живее некаков живот.

Веќе постои тема насловена Модни марки, колку ви значат?
Донатела, штом се издвојуваш од просекот слободно пофали се таму:D
Овде се зборува за разликување на оригинал од фејк.

И те молам немој да ме заебаваш дека цела Македонија шета издотерана како Парис Хилтон. Земи прочитај малку Економија и Бизнис, знам дека ќе ти биде тешко, ама ќе се симнеш од розовиот облак на кој си сега и ќе сфатиш како НАВИСТИНА живее народот овде.

Проблемот со фејк-робата е што најчесто се со сомнителен квалитет. Не ми пречи ни брендирана роба ни фејк роба. Има и брендови кој на пример се со прифатлива цена и добар квалитет па и на попуст некојпат може да се најде. Не зборувам за брендови кој се ектремно скапи, никојпат не би зел пошто за тоа што го нудат се прескапи и со ист квалитет ете од друга фирма може да се најде поефтино. И секако дека не мора све да биде брендирано што го носам, има и облека без бренд која е квалитетна. Најсмешни ми се парчината на кој логото или името на фирмата е преголема, сенки билбордови сме ние.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom