Пред некое време реновирав и да ви кажам ме погодивте со темава. Прво секој следен го критикува тој пред него знак на непрофесионализам. Второ ако сакаш се да биде како што треба, треба ти да бидеш ѕидар, плочкар, молер, водоводџија и СЕ останато.
Трето не го оставај да ја заврши ситната работа утре.
Четврто кое е најбитно не му давај пари додека не заврши се како што треба.
- Че се вратам јас за лајсниве утре-другиден (го нема два месеци).
- На плочава ти штеделе цименто ебаго, сега со кошулицава има да ја напрајме ко тепсија.
- Абе шо ти напрајл пичкаму мајчина овај со кошулицава сега викни го нека ти реди ламинат тој на ваква кошулица
- Абе шо ти напрајл овај те сакатил, ѕидојве криви ти се у пм сега со кнауфовчево че ги дотераме нема да ги познајш.
- Вратава ако ти е крива викни си го тој со кнауфо ја заебал работава.
- Утре идам тие две плочки че ги мениме шо ти ги подметнале од продавница оштетени. Кое утре???
- Тој елементот од кујната деновиве ќе ти го донесам готов ми е само немав место во колата.
Многу "јако" си поминав јас мислев сето нека биде ново да немам нервози ама и тоа новото по три пати го враќав
НЕ за џабе рекле стари колни го џоек куќа да прави
Трето не го оставај да ја заврши ситната работа утре.
Четврто кое е најбитно не му давај пари додека не заврши се како што треба.
- Че се вратам јас за лајсниве утре-другиден (го нема два месеци).
- На плочава ти штеделе цименто ебаго, сега со кошулицава има да ја напрајме ко тепсија.
- Абе шо ти напрајл пичкаму мајчина овај со кошулицава сега викни го нека ти реди ламинат тој на ваква кошулица
- Абе шо ти напрајл овај те сакатил, ѕидојве криви ти се у пм сега со кнауфовчево че ги дотераме нема да ги познајш.
- Вратава ако ти е крива викни си го тој со кнауфо ја заебал работава.
- Утре идам тие две плочки че ги мениме шо ти ги подметнале од продавница оштетени. Кое утре???
- Тој елементот од кујната деновиве ќе ти го донесам готов ми е само немав место во колата.
Многу "јако" си поминав јас мислев сето нека биде ново да немам нервози ама и тоа новото по три пати го враќав
НЕ за џабе рекле стари колни го џоек куќа да прави