За што најчесто се расправате по дома?

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
За све:pos:Само некој се буни нешо,само на некој нешо му смета..и така

На кој факултет ќе идам ...

Моите ми викаат само за на шумарски сум бил :pos::pos::pos::pos:

Се расправаме за глупости...Најчесто се расправам со мајками бидејки не ми дава да седам многу пред компјутер.

Се расправаме за глупости...Најчесто се расправам со мајками бидејки не ми дава да седам многу пред компјутер.

Исто и кај мене . "Ајде станувај очите ќе ти излезат" , "Аман што напраи на тој компјутер цел ден" , "Стани или ќе ти го прекинам нетот" - што никад не се случило :)

пааа,.... братми почна да се дрогира, па со него расправии по дома, татко ми и мајка ми се разведуваат па само ги слушам како се расправаат....хехе се шалам , абе вие не сте нормални , кој будала ќе си ги објавува вистинските домашни проблеми и расправии.
....и кој кур ако ви викаат да станете од компјутер, или иди седни учи , или стани да идеш накај школо....тоа скоро секаде се дешава, тоа е секојдневие .

Едно време ме нервираше татко ми за факултет, сакаше се да знае, кога полагам, во колку саат, кај кој професор, зошто не одам на предавања, од колку до колку ми се, и најсмрт ми беше прашањето “И според тебе, што мислиш, што направи на колоквиумот?“ Абе смрт во вистинска смисла! И секогаш одговарав “не знам, ќе видиме“ и тој ќе почнеше во стил “каква младина сте вие, што ќе биде од вас“ бла-бла, се додека еден ден не ми пукна филмот и му се развикав ко што никогаш не сум се развикал и од тогаш ни тој ни мајка ми ни “ф“ од “факултет“ не спомнуваат, што би се рекло, ме оставија на раат!

На кој факултет ќе идам ...

Моите ми викаат само за на шумарски сум бил :pos::pos::pos::pos:

:pos::pos::pos::pos:
И мене ме тераа на глума пошто ептен ги вртев дома:pos: и тоа беше карање еее, кога ќе ми текне за избор на факултет. Порано за покрупни работи се расправавме, мада и сега ама повеќе за ситници. Порано за тоа кој смер кога го запишав мораа да пијат апчиња, потоа за избор на факултет исто ама се навикнаа на мојот начин на живот и знаат дека у 4 сабајле мене што ми текне ја тоа ќе го направам. За ситници секојдневно се караме, не си ја средила собата, креветот, за пред компјутер одамна не вика, зашто ја од мала сум на компјутер и израснав со него и неможе да вика. Другоо не си го исчешлала Боно, доста излегуваш па и има и спротивно доста учиш и слични такви работи.

Мрш бе ја седвам на компјутер
Мамо ми се јајт
Кај ми се патиките
Кој ми земат од цигариве ( симјам дека и братон почна да пушит )
Дај далинското
Ја прв легнав
И многу други работи

Школо
Компјутер

За овие две работи највеќе се карам по дома особено со мајка ми..

IMA MNOGU RABOTI KOI PONEKAD SE SMESNI!
-KOJ DA ODI DO PRODAVNICA
-VO KOLKU DA SUM DOMA
-ZARADI U4ENJE
-KOGA SE TEPAM ILI KARAM SO SESTRA MI
-KOGA KE GO PRASUVAM TATKO MI SAMO
..................................

hmmm..obicno se karam..za porano vrakanje navecer..za rucek(so jadam 3 jadenja samo), za momentot "ZASO NE NE POSLUSA,ZNAES DEKA SEKAD U PRAVO SME" (yes da e taka ama aj..) :) za skolo vise nema karanici..ipak fax e drugo..sredno e drugo :) epa toa ke da se..standart karanicite..:pipi:

-Зошто не сум ги оставал братми и сестрми да седнат на компјутер
-Зошто не се облакам со повеќе алишта и подебели
-Зошто седам до сабајле буден
-Зошто трошам пари
-Зошто пуштам гласна музика

За колата се расправам редовно, после тоа за пари и за гледање ТВ

Се започнува од времето надвор е ладно...

Се започнува од времето надвор е ладно...
ај ноу, ај ноу:pos2::pos2:

За легнување рано сабајле, кога седам по цел ден пред компјутер,
кога сакам се по мое да е-а не е:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom