Да ја спасиме планетата Земја со милионски скок !!!

• Креатор на темата Креатор на темата VIRTUAL
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

VIRTUAL

knowledge is power
Член од
4 мај 2006
Мислења
327
Поени од реакции
2
Веб-сајт
www.gajtan-apartments.com
Да ја спасиме планетата Земја со милионски скок !!! :nesum:

seiri_slika_21_juli_2006.gif
Еден скок може да го спаси светот од глобалното затоплување, тврди научникот Ханс Питер Нијзвард.
Според него, ако 600 милиони души скокнат во еден момент, Земјата може да се одмести од природната траекторија, со кое ќе се спречи глобалното затоплување. Поради скокот денот би станал подолг, а со тоа ќе се добијат по пријатни услови за живот на целата планета.
Ханс тврди дека неговиот план со 600 милионскиот скок може да се изведи само во текот на оваа недела, бидејки сега нашата планета е во деликатна состојба. Доколку го испуштиме тој период планот нема да биде успешен.
Но има еден мал проблем: послем поголема истрага откриено е дека Ханс Питер Нијзвард не постои, а целата идеја за глобалното затоплување била дело на германски уметник кој се вика Торстен Лаушман. Тој не сака да се бори против глобалното затоплување, туку има желба да измами 600 милиони луѓе. Со помош на наивни блогери тој за само една година успеал многу да ја рашири оваа идеја, па станал еден од најголемите измамници.
Доколку ја подржувате идејата на овој уметник одете на WorldJumpDay.org. Таму ќе забележите дека на листата за скок се запишале 600 милиони луѓе. Кога ќе биде изведен тој скок никој не знае, но сигурно е дека тректоријата на земјата нема да се промени.:baeh:

ај скокаме на три , четири сега :) :) :) :) :)

Ааааааа затоа времево се стопли, скокале овие веќе... :pos: Затоа надвор пекол е сеа. :pos:

600 милиони будали потпишале? ц ц ц ц...

Idejava e najotkacena ama e tolku glupa sto ne mi se veruva kako moze da mu tekne?

eden drugar moj skokna. zimi sve ne ve lazam, duri me ubedvese i mene da skoknam, da sme ja spasele zemjava...

Која глупост...ова ако ништо друго докажува дека на светот постојат 600005435 луѓе кои се екстремно глупи(мислам на тие кои потпишале) :)

Mac)) напиша:
Која глупост...ова ако ништо друго докажува дека на светот постојат 600005435 луѓе кои се екстремно глупи(мислам на тие кои потпишале) :)

Од кај знаеме јас и ти дека е глупост? Или ти си подобар и од германскиот научник кој го тврди тоа со факти ?
Баш ме интересира....

Де бе Скорпија прочитај погоре да видиш дека германскиот научник е измислен...види го првото мислење на Virtual :wink:

VIRTUAL напиша:
Но има еден мал проблем: послем поголема истрага откриено е дека Ханс Питер Нијзвард не постои, а целата идеја за глобалното затоплување била дело на германски уметник кој се вика Торстен Лаушман. Тој не сака да се бори против глобалното затоплување, туку има желба да измами 600 милиони луѓе. Со помош на наивни блогери тој за само една година успеал многу да ја рашири оваа идеја, па станал еден од најголемите измамници.
Доколку ја подржувате идејата на овој уметник одете на WorldJumpDay.org. Таму ќе забележите дека на листата за скок се запишале 600 милиони луѓе. Кога ќе биде изведен тој скок никој не знае, но сигурно е дека тректоријата на земјата нема да се промени.:baeh:

леле немам зборови

Абе јас како што знам овие требаа да скокаат за да се заштитиме од Глобалното затоплување, а овие скокале скокале и наместо да залади надвор, ова пекол е бе.... од понеделник најавија над 40 степена. :)
P.S. Почнува глобално затоплување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom