Фотографи, ајде да се поврземе (ваши онлајн портфолија)

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.532
Поени од реакции
8.279
Веб-сајт
www.flickr.com
Спремив мислење за објавување во друга тема, ама решив да отворам нова.
Се работи за сајтови на кои првичната идеја е дружењето и споделувањето на фотографии. Патем, која е поентата на фотографијата доколку истата не биде прикажана.

Да продолжам. Денес наидов на еден нов сајт за споделување на фотографии http://www.fotocommunity.com

Значи покрај традиционалните www.deviantart.com , www.flickr.com и малку поспецифичниот www.demotix.com (специјализиран за новинарска фотографија), има уште мал куп на сајтови за споделување на фотографии.

Е сега на кратко за http://www.fotocommunity.com
Денес открив преку твитер дека на моја другарка фотографиите и ги ставиле на насловна и се регистрирав и јас. Сега за сега малку македонци има таму, само 16.

Линкувајте и други сајтови за фотографии и искуства стекнати на истите.

Претпоставувам дека сите имате некакво онлајн портфолио или користите некој од сервисите како Flickr, Deviantart, Picssa и тн.
Споделете ги линковите до вашите профили и портфолија во темава за да разгледаме што сме фоткале и за да се поврземе меѓу себе :)

Мојот прилично нов Flickr.

^ Оваа грл ин д парк, симаптично девојче е. Блазе си ти Ејсиде :). Ме фасцинираше верверичката како си ја фатил. Исто така Tree Of Life е многу убава фотографија. А највеќе цвеќињата и капките. За лавот немам збор

Исто и јас ги чекам на горенаведените членови.

Не сум јас никаков професионалец, само кажав кои ми се свиѓаат највеќе

Убави портрети.
Само не ми е јасно зошто ова и ова се окарактеризирани како Adult Content :)
Благодарам на убавите зборови, сеуште не е баш нај нај но ќе се подобруваме :) P.S.
Грешка променето е сега се гледаат :) Инаку мислам дека ова е една од подобрите страни за фотографија.....

јас немам сеуште,ќе направам па ќе ставам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom