Ледиком

Хаха, дечки, другарите зимаат кинеско срање. Како е можно од овластен диструбутер да е поевтино ова не ми е јасно? Кој профит го имаат они? Иначе, се имам лично уверено дека не продаваат салам роба, како што ја рекламираат.
Беше виде?
Одма да им се прави рачунот одма македонската, како му се исплатело, абе ако сакам безпари ќе ги давам, па бизнис имаат со години, си имаат канали. Не збори без да си видел. Оргинал се сите уреди и си работат фул

Не може бе Apple iPad да биде неоригинал.

Незнам за тој продукт точно, ама знам дека имаат "кинески верзии" од оргиналите. Не зборам за Made in China, кај што и нормално се произведуваат оргиналите. Може се слични на изглед и слично, но далеку по различни од внатре.
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 23:17 ---
Беше виде?
Одма да им се прави рачунот одма македонската, како му се исплатело, абе ако сакам безпари ќе ги давам, па бизнис имаат со години, си имаат канали. Не збори без да си видел. Оргинал се сите уреди и си работат фул

А ти виде?

Незнам за тој продукт точно, ама знам дека имаат "кинески верзии" од оргиналите. Не зборам за Made in China, кај што и нормално се произведуваат оргиналите. Може се слични на изглед и слично, но далеку по различни од внатре.
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 23:17 ---

А ти виде?
Не терај инати. Имам искуство позитивно со мобиларата затоа кажувам, не траскам од тастатура само.

Не терај инати. Имам искуство позитивно со мобиларата затоа кажувам, не траскам од тастатура само.

Ок тогаш дечки, јас имам негативно, зашто би лупал глупости онака од страна само ?

Луѓе фала за советите оваа недела ќе го набавам затоа што сум од Прилеп ќе го порачувам по брза пошта така да , ќе исконтактирам DUNA ili ISTYLE .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom