Samsung ATIV S

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.932
Поени од реакции
41.915
Samsung го презентира новиот модел АТIV S кој е првиот уред кој ќе има мобилна платформа Widnows Phone 8.
Уредот е во алуминиумско куќиште со дебелина од 8.7 милиметри.
Содржи:
  • Super AMOLED екран со дијагонали од 4.8 инчи (Corning Gorilla Glass 2),
  • дуал кор процесор од 1.5 GHz,
  • 1 GB работна меморија,
  • камера од 8 мегапиксели
  • доаѓа во две верзии: Со 16 или 32 GB
  • вграднета батерија има капацитет од 2300mAh
http://www.gsmarena.com/samsung_ativ_s-4960.php
img_sceen04_1.pngimg_sceen04_2.png
128782-samsung-ativ-s.jpg

159218.jpg
russian-review-shows-the-samsung-ativ-s-can-indeed-bend-it-like-beckham.png

Nokia-Lumia-920-vs-Samsung-ATIV-S-vs-Nokia-Lumia-820-vs-Lumia-900_-spec-comparison-595x486.jpg

Ќе биде конкуренција на Нокиа. :pipi:

Оперативниов ЛЕТА, штета што телефонов е обичен самсунг.

Оперативниов ЛЕТА, штета што телефонов е обичен самсунг.
Зошто толкав хејт према Самсунг? Мене баш ми изгледа убаво телефонот, особено делот кај звучникот позади. Иако и Нокијата не е лоша. Тие HTC што ги избација ми делуваат на копии на Лумијава, и ич не ми прават мерак.

Зошто толкав хејт према Самсунг? Мене баш ми изгледа убаво телефонот, особено делот кај звучникот позади. Иако и Нокијата не е лоша. Тие HTC што ги избација ми делуваат на копии на Лумијава, и ич не ми прават мерак.

Не хејт него некако windows phone 8 телефоните сите се во боја весели само самсунгов е таков обичен. Сепак има некој што сакаат и такви.

Ќе има замена на Samsung SIII или ова е некој вид на новиот модел од нивната серија?

Во 2013 април ми истекува договорот со Samsung Galaxy S I9000 па сакам да си го сменам за друг, не знам дали да ја земам тројката или да почекам овој пример или наследникот на тројката... :)

Ќе има замена на Samsung SIII или ова е некој вид на новиот модел од нивната серија?

Во 2013 април ми истекува договорот со Samsung Galaxy S I9000 па сакам да си го сменам за друг, не знам дали да ја земам тројката или да почекам овој пример или наследникот на тројката... :)
Ativ S е на Windows, не е андроид. Сигурно ќе има нов галакси телефон, ама не очекувам порано од јуни да излезе. Тројката излезе после година и пол откако излезе двојката, ако е тоа некаков репер. Види што ќе излезе од Нексус линијата (за некоја недела ќе има презентација).

Телефонов доаѓа во Т-мобиле нареднава недела

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom