Фантази Лига Шампиони

• Креатор на темата Креатор на темата I'm Back!
  • Време на започнување Време на започнување
21 бода, не е лошо а утре Чех, Меси, Мартинез, Швајни и Иниеста ми се тука :icon_mrgr:

Иначе Пишчек ЅВЕРОТ 9 бода направи, кој си знае си го купи :icon_mrgr:

23, уште 6 играчи треба да изиграат денес :)

без врска вчера не работеше неможев да ги сменам Озил и Кришито(повреден) да купам други. Денес багосано е неможам измена да напраам барем да ги извадам да стаам играчи вечер што ќе играат

Јас имам 41 од вчера и тоа од тие Тиаго Силва ми донесе 26 :D а ќе имав повеќе ама Вермален, Озил Афелај Боатенг слабо поени ми донесоа Суботич ми донесе 8 поена и за денес ми остануваат уште пет играчи Билјатединов,Ноер,Лам, Хазар и Ван Перси.

Јас имам 41 од вчера и тоа од тие Тиаго Силва ми донесе 26 :D а ќе имав повеќе ама Вермален, Озил Афелај Боатенг слабо поени ми донесоа Суботич ми донесе 8 поена и за денес ми остануваат уште пет играчи Билјатединов,Ноер,Лам, Хазар и Ван Перси.
Тиаго Силва нели е 13 поени кај сите или различно е за секој?

ej druze kako da vidam koj fudbaler kolku poeni mi donel , ako znaes kazi mi, odnapred balgodaram
--- надополнето: 19 септември 2012 во 12:46 ---

kako da vidam koj fudbaler kolku poeni mi sobral

ej druze kako da vidam koj fudbaler kolku poeni mi donel , ako znaes kazi mi, odnapred balgodaram
--- надополнето: 19 септември 2012 во 12:46 ---

kako da vidam koj fudbaler kolku poeni mi sobral
Кај тоа заокруженото може да видиш кој играч колку поена ти донел.
Untitled.png

Ќе игра вечер иниеста? На Уефа го стаиле дека е повреден...
Иначе имам 32 бода и треба да играат уште 4ца меѓу кој и капитенот(Меси,Иниеста/Лихтштајнер,Пирло и Мкхтиариан(од Шахтиор) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom