Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мај фејврит-срамежливата ученичкаtha_Casper напиша:
TpH_Bo_OkO напиша::pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:![]()
Па он е деmRnO напиша:Не знам зашто ама некако ме потсека на Бојан 13-ка
Се јавија Битолчаните :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:P.Overdrive напиша:Ретко која убава битолчанка не оди на факултет во Скопје или надвор од Македонија.. ова сликаново е остатокот (=
AMi kakoTpH_Bo_OkO напиша:Се јавија Битолчаните :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Е кај одат де?MoNa` напиша:AMi kakone sramat ovie na sliki so se be..onie asolnite,podobrite ne odat vo vakvi raboti...
![]()
Бато ти не си нормален :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:vodkamixx напиша:
TpH_Bo_OkO напиша:Е кај одат де?
А ти сакаш да кажеш дека си остана у Битола? Хмм...:raz: Лепи слика да те видиме! Нешто си ми сумљива...MoNa` напиша:Epa ti kaza..nadvor od Bitola,nadvor od Makedonija kaj so ima podobri moznosti i posebno kade sto se izbegnuvaat vakvi ODVRATNI raboti kako sto se ovie na slikite ..ova e sram za Bitola potocno za tie sto ucat tamumy opinion:pos2: :pos2:
TpH_Bo_OkO напиша:А ти сакаш да кажеш дека си остана у Битола? Хмм...:raz: Лепи слика да те видиме! Нешто си ми сумљива...