ЕКСКЛУЗИВНА ФОТОРЕПОРТАЖА ОД СТУДЕНТСКИОТ ДОМ ВО БИТОЛА 2006-ТА

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
16-apsolventka.JPG
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

TpH_Bo_OkO напиша:
16-apsolventka.JPG
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Не знам зашто ама некако ме потсека на Бојан 13-ка

Викаш?

bcb43f00e7a845238613c174cf6e3c77bojan2vz9.jpg

Па кога ќе размислам држи вода муабетов...

P.Overdrive напиша:
Ретко која убава битолчанка не оди на факултет во Скопје или надвор од Македонија.. ова сликаново е остатокот (=
Се јавија Битолчаните :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

TpH_Bo_OkO напиша:
Се јавија Битолчаните :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
AMi kako:) ne sramat ovie na sliki so se be..onie asolnite,podobrite ne odat vo vakvi raboti...:):)

bojco.jpg

Знаеш могуче е.... да се у некоја родбинска врска... :pos: :pos:

TpH_Bo_OkO напиша:
Е кај одат де?

Epa ti kaza..nadvor od Bitola,nadvor od Makedonija kaj so ima podobri moznosti i posebno kade sto se izbegnuvaat vakvi ODVRATNI raboti kako sto se ovie na slikite ..ova e sram za Bitola potocno za tie sto ucat tamu:)my opinion:pos2: :pos2:

MoNa` напиша:
Epa ti kaza..nadvor od Bitola,nadvor od Makedonija kaj so ima podobri moznosti i posebno kade sto se izbegnuvaat vakvi ODVRATNI raboti kako sto se ovie na slikite ..ova e sram za Bitola potocno za tie sto ucat tamu:)my opinion:pos2: :pos2:
А ти сакаш да кажеш дека си остана у Битола? Хмм...:raz: Лепи слика да те видиме! Нешто си ми сумљива...

TpH_Bo_OkO напиша:
А ти сакаш да кажеш дека си остана у Битола? Хмм...:raz: Лепи слика да те видиме! Нешто си ми сумљива...

Хмм... мислиш да е она на сликава? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom