#10 Greatest Hits Foam Party

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
603495101511885129369551.jpg

По повод јубилејното издание на Greatest Hits, како првата затворена забава за сезоната 2012/2013, Urban Dance ви ја најавува Greatest Hits - Foam Edition! Најдобрите Македонски DJ-и на едно место со најголемите хитови!

Нафурани 8мо одделенчиња како и секоја година
Eпа сега неможеш +18 да очекуваш во Македонија инаку нафураните 8мо одделенчиња не ти пречаат, како што можам да видам по аватарот :D

Ако бидат пак само Македонски диџеи тапа,досадни се веќе 3 години по ред само они пуштаат музика...

FOAM PARTY колку да не се осеќа смрдеата од мишка што ке се создаде на 349083 степени :tapp:

Да не отварам нова тема, ќе прашам овде : Некоја скопска агенција организира ли тура за Belgrade Foam Fest кој ќе се одржи сега на први ?

На магариците им давам време до полноќ, после мислам дека им е време да ја напуштат халата.

А иначе идам само заради друштвото, сите таму на купче :unsure:
--- надополнето: 15 септември 2012 во 13:49 ---
Иначе, да ве прашам.

Не е задолжително да бидеш облечен во бело ? Или јас погрешно сум разбрал ?

Epics™
Друг настан е ова. Пена партиво е вечер, а оној "White Dimension" е во октомври негде 6ти или 7ми. :)

Само што се вратив, онака просечно беше. Почна накај 12 - 12.30 техновача, хаус и се размрдаа сите. Пред тоа немам што да коментирам - проста маса денса на пази се од мене. Накај 2 почнаа да си одат многу и се извацуваа 40 годишњаци напалени на трансови. Другиот пат ке издржам за повеќе. А да, пената ме уништи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom