Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полесно ти е да побараш "името на песната instrumental" на интернет него да се замараш ваками треба некој програм за остранување на вокалите од песна
![]()
Како програм Audacity ти е бесплатен и добар.
Инаку подобро како што рече statusQuO да најдеш инструменталка од таа песна.
Ако те мрзи кликни тука
Како програм Audacity ти е бесплатен и добар.
Инаку подобро како што рече statusQuO да најдеш инструменталка од таа песна.
Ако те мрзи кликни тука
ahh be tiii, nemora da znaci samo od nekoja pesna da se izbirsat vokalite. moze da bide od nekoj soundtrack na film koj e mnogu interesen i sakas da gi otstranis glasoviter i zvucite od predmetite. me razbiras??Полесно ти е да побараш "името на песната instrumental" на интернет него да се замараш вака
иначе нема посебен програм за тоа (осим некои рилтајм караоке ванаби програмчиња кои фејлнуваат у 85% од случаите)
моеш и сам со аудасити и туториал да си го средиш али глеам дека гуглањето не е твоја јака страна
гуглај <imeto na filmot - soundtrack> и најди си ја песнатаahh be tiii, nemora da znaci samo od nekoja pesna da se izbirsat vokalite. moze da bide od nekoj soundtrack na film koj e mnogu interesen i sakas da gi otstranis glasoviter i zvucite od predmetite. me razbiras??
Da, am od ovoj film ima soundtrazi ama taa muzika koja ja sakam ja nema nigde. Ahhh be ti se ke kazis samo da ne najdime aplikacija za otstranuvanje na glasovite.гуглај <imeto na filmot - soundtrack> и најди си ја песната
-.-
u ppl have no creativity