Ги чувате ли старите македонски хитчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Планирам да напраам едно сајтче, за симнување на стари македонски песни, бидејќи иам над 200-300 стари хитчиња, па да не ги чувам само за себе туку да ги споделам и со други..... :)

Letaj galebe,A ti si nekade...Slave Dimitrov,Daskal, Dragan Mijalkovski,Erzana Berisa, Leb i sol,3D, Ljupka Dimitrovska, Miki Jovanovski Djafer, Nermina, Novi Decki,P.S, Skandal, Tanja Carovska,Ups, Vogue.....и уште други, ама ме мрзи да ги пишувам....
Иначе да ги чувам и често си ги пуштам.......

Се си чувам. А и тоа што го немам си го најдов.Инаку на РадиоМк има се и сешто,нема што нема,така да...Супер е да се навратиш на старите добри македонски хитчиња...

Iam nesto od studeni noze i Nulta pozitiv..ako toa se smeta za stari...
me se svrte pred nekoj den.. Ljubov li e ova ili panagur:)))...ama...snimana na desktop:))LOP...format:))
Nego mene me interesira...dali cuvate i dali imate od starite детски песни..многу сакам да ги најдам...
имам несто околу 20...ама оние сто најмногу ги сакам не мозам да ги најдам..од пред да каземе 20 год..+...
Бонбонче, Крај една воденичка,Avion;e belo krilce..???mmm?
од златно славејче па и од Си-до.? и ти е беа хитови:) mi teknuva vo lokalnoto klubce ..koga pustaa Никола никола:)...LOL...
Pisete tuka ili da otvaram TEMA:)?

ej stvarno jaki pesni imaat i ja gi baram

PaPucaR напиша:
Бонбонче, Крај една воденичка,Avion;e belo krilce..???mmm?
од златно славејче па и од Си-до.? и ти е беа хитови:) mi teknuva vo lokalnoto klubce ..koga pustaa Никола никола:)...LOL...
Pisete tuka ili da otvaram TEMA:)?

И јас ги сакам тие старите детски песнички.Тоа се топ песни,кои никогаш не изумреле.Ете и ден денес ги паметам,си ги пеам,а и башка денес новите песнички немаат врска со нив...Правени се ради реда,за мамините и татините синчиња да пропеат...
Ако ги има некој нека ги стаи на даунлоад.
Ја ги иам само на касета:tapp:

Se slozuvam so tebe bravo denes sve poise srpsko pustaat so nemaat vrska so zivot se znae retro e najbolje

Конечно си ја најдов една од најомилените песни,од КукуЛеле - Стамбол со се Бардовци

Имам мнооооогу стари мк песни
Од народни до забавни
од фолк до рок

Јас си ги чувам старите македонски хитчиња по шо мислам дека тие се поквалитетна музика од онааа денешнава шо ја прават. имам од Студени нозе, меморија, Јаков Дренковски, Трајче Манев...

Ima nekoj se vrtkaat po doma Magija Tik tak .....

Lastovica imam nekoi tri pesni najtop so im bea, posle toa od leb i sol imam neso, kuku lele isto taka imam neso, mmm drugo sea momentalno ne mi teknue ali mislam deka imam.....

Studeni noze kako mozes da gi izbrisis

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom