Малтретирање од страна на родителите и последици

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
e ova ti e klasichen primer na razmazeno dete, sto znae da te izludi , vakvite kako tebe losho zavrshuvaat na kraj .

Брат размазен очигледно незнаеш како изгледа али ме изнасмеа со забелешкиве:) ..ајде позз да не ја гушиме темава за џабе:)

Единствен начин да го разбереш тоа, е да го доживееш. Во секој случај кога не можеш со сигурност да процениш дали дечкото навистина имал тешко детство или е atention whore, сепак не постирај глупи слики.

Ти го поштувам постот..Обично еден човек може да го свати другиот ако го доживеал истото..

Да бев модератор сите постови што идат надвор од темава ќе ги бришам..Не пишувајте дека не сте имале ваква работа,ако сте тука на оваа тема пишувајте во врска со темава..Знаеме дека многу малку имаат вакви животи и ич не е утеха ако некој ми пише епа јас сум го немал тој проблем..

634798639221257881.jpg

Work hard and you can have whatever you want! ;)

И ако успееш или не во животот врати им со добро, не со лошо, пошо лошото никаде не водит.

Ќе помине.. Све ќе помине.. гледа Господ.. Дупло ќе вратам како што ме дупат сега..Дупло ќе заебам како што ме ебат сега.. ништо не се заборава..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom