Фан Клуб: Шарлот Бобкетс

• Креатор на темата Креатор на темата Kidd-Gilchrist
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јули 2012
Мислења
15
Поени од реакции
0
Шарлот Бобкетс кошаркарски тим, од Шарлот, САД, кој игра во НБА лигата. Во лигата се во 2004. годин, а со нивното доаѓање лигата брои 30. тима.

Спопственик на овој НБА тим е можеби најдобриот кошаркар кој играл во НБА, Мајкал Џордан. Генерален менаџер: Рио Чо
Тренер: Мајк Дунлап
Ростер: #32 - Бен Гордон / #1 - Кемба Вокер / #3 - Рамон Сешнс / #15 - Џералд Хендерсон / #55 - Реџи Вилијамс / #44 - Џеф Тејлор / #4 - Дерик Браун / #12 - Трајс Томас / #14 - Мајкал Кид-Гилхрист / #0 - Бисмак Бијомбо / #7 - Диоп / #22 - Бајрон Муленс / #33 - Брендан Хејвуд

Имено, Шарлот Бобкетс има и фан клуб во Македонија, Шарлот Бобкетс Македонија.

Фанови на бобкетс во Македонија ...па незнаев дали овие во шарлот имаат нивни фанови а не пак кај нас :pos:.

I didn`t see this one comming :)

мислам дека ова година ќе напредуваат и ќе добијат 8 утакмици :vozbud: а ако Гилхрист излези добар играч можеби и 10 иако тоа е малку нереално сепак

Јас го водам Фан клубот и сум навивач на Бобкетсите. А иначе јас мислам дека оваа година Бобкетс ќе влезат во плејоф. :)

Јас го водам Фан клубот и сум навивач на Бобкетсите. А иначе јас мислам дека оваа година Бобкетс ќе влезат во плејоф. :)
Шо те воведе да станиш фан на овај тим, жити се? :pos: ( претпоставувам не си од Северна Каролина )

НЕ... не сум од Северна Карлоина... А, што ме натера да навивам за овој тим.. па... незнам.. како сите навиваат за нп. Лејкерс, Хит, Селтикс, Спарс, Тандер, Булс.. јас навивам за ШАРЛОТ.... нема некоја посебна причина.. и верувам дека на крајот од оваа сезона ќе има многу повеќе навивачи на Шарлот.

Честитки за отворањето на клубот... и се надевам нема многу да се чека на вториот член! ;)

Не озбилно, браво за неодењето меинстрим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom