Motorola Fire XT530

• Креатор на темата Креатор на темата Mar[C]k
  • Време на започнување Време на започнување

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14
Локација
Битола
Телефонот во перформанси е на ниво на Samsung Galaxy ACE , HTC Wildfire S Можеби подобар.
Ме интересира како се по квалитет Моторолите дали се добрии.
Дали некој има купено и колку сте задоволни

само да те известам дека веќе го нема во ОНЕ и нема ни да го има ја сакав да го купам вчера

Си закаснал бате, јас успеав да се докопам до него, нормално со 1 недела чекање бидејки тешко да стигнеш до него инаку.

Ако имаш шанси да го земеш, земајго не му ја мисли.
Очекував дека ке добијам полу производ, со слаб тач, катастрофална камера и батерија која вооптшо не држи.

Но не го добив тоа. Тачот функционира одлично мазно, а не како на некој кинески телефон како со чекан да чукаш на него.
Камерата е 5 мега пикесели и е задоволувачка, сапо послаб квалитет има на виде снимката. Одличное тоа што има и предна камера со блиц, така да мене многу ми с енајде за видео разговори.
Батеријата е стандардна, нема да ја фалам дека немие неѓто за фалењем држи просечно. Мене ми држи 1 ден, со 2-3 часа 3г интернет и радио, и некоја игрица.

За парите шо ке г платиш вреди поеќе од тоа, дека добиваш 512 рам и 800 мегахерци процесор.
Маана му е малата меморија, 150 мегабајти чинам, а со телефонот добиваш мемориска од 2 гига, замене сосема доволна.
Вифито работи добро не губо сигнал како што сум прочитал за некое телефони, но интернет врската не е стабилна, всушност постабилна ми е на 2г него на 3г, но ова е најверојатно проблем од оне.

Како и да е презадоволен сум, можеби бидејки не очекував ништо а добив многу повеќе, а и ми е прв андроид телефон. Ако успееш да се докопаш до него со среќа да го користиш. Го имам еден месец одлично работи, ги врти 90% од апликациите на маркетот.
На почеток кога го гледав во каталозите ми беше многу грд, но сега баш ми е симпатичен :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom