Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ИДИОТУ !! Забораив Малоуни да го сменам со Сесењон :facepalm: :facepalm: :facepalm:

А мене Снодграс со 14 поени што ми е во резерви?

Иначе мислите ли дека ќе земе Волкот бонус и колку?

А мене Снодграс со 14 поени што ми е во резерви?

Иначе мислите ли дека ќе земе Волкот бонус и колку?
Зема,1 поен.

Едно 4-5 кола заборавив на играта.Во тимот ми се уште Суарез,Самба,Сисоко...но сум се држел добро со околу 50 бодови во просек :))
Ова коло 55 + 28 од клупа.Би требало да се качам во топ10 сигурно.

Заврши ПЛ, заврши и играва

За разлика од претходната сезона, оваа сум многу подобар
Надминав 2000 поена...и 192,625 место во свет :) (лани бев 988,709, но тогаш сеуште се учев :D)

Имав многу подобар ранк, но последниве 7-8 кола се мачев со тимот, и ми отидоа мноооогу поени по трансфери...

14то место во Кајгана класик, 6то во Хед ту Хед...задоволен сум и тука со ранкот (иако посакував да влезам во Топ10)
Незнам од каде Рики собра толку поени. Испадна исто толку јак како и јас... :( :P

Честитки до победникот.

Сезонава научив уште неколку лекции, па се надевам на уште подобар пласман наредна сезона.

Се читаме во август :)

Последното коло го завршив со 53 поени, што и не е така лошо, ако се знае дека во составот не се знаеше кој јаде, а кој пие. 20 поени како капитен ми донесе Бејл.
Со овој состав ја завршив сезоната.
fantasyfinalweekend.JPG

Во Кајгана класик завршив на 36 позиција, на хед ту хед 5 позиција, во Македонија на 664.
Од кога ја играм, а ја играм од сезона 2009/10, оваа ми е најуспешна сезона со 1922 поени, можеше и да оди над 2000 да не заборавав да напраам измени пред почеток на колото.

Нека се јаве @Heisenberg да му честитаме за прво место во Кајгана класик лига.

Искрени честитки за шампионот на Кајгана класик.

Во класик лигата сум второ место, а во хтх прво... како за дебитант суп презадоволен, па здравје одиме во нови фантази возбудувања за некој месц (y)

Ја баталив играта последните 10 кола. Успех е ова, затоа што порано некаде ноември завршував :)

Вкупно 2115 поени и 52485 во свет. 3 во класик, 2 во х2х. Обезбедена ЛШ за догодина :icon_mrgr:

2 021 вкупно, 11 место во кајгана лигата. Not bad. :гик:

Другата недела ќе почне новата сезона на ФПЛ, а и од годинава ќе има pay to play лига.

Кој би ја играл онда таа pay to play лига...? Еквивалентно е на купување флаширана вода :D

Странци :D

Ако нуди попримамливи награди сигурно ќе ја играат.
На пример Скај Спортс исто има фантази лига што се плаќа па ја играат луѓе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom