ID (Investigation Discovery)

• Креатор на темата Креатор на темата Knoppix
  • Време на започнување Време на започнување
Дојдов тука баш за да отворам тема за оваа програма. Има ептен интересни емисии. И што е најважно вистинити и реални се. Не се глупави глуми како овие српските Прељубници и слично. Секој ден одвојувам саат-два за да ја гледам оваа програма. Не ми е битно која емисија ќе биде. On the case with Paula Zahn, Disappeared, Nightmare next door, Who on the Earth did I marry...итн, итн.. Ама некако најинтересна ми е Он д кејс. :) Сега пред 20 минути гледав дисапиард и имаше за убиството на Мадалин О'хер од страна на Дејвид Вотерс. Па викам ај да проверам дали лажат овие, иако бев скоро сигурен оти е вистина, сепак немав проверено до сега. И оп.

Единствениот неспортки канал што го гледам на ТВ. Ама ептен почнаа само репризи да даваат во последно време :mad:
Единствено новите епизоди на Couples who kill ги гледам.

Единствениот неспортки канал што го гледам на ТВ. Ама ептен почнаа само репризи да даваат во последно време :mad:
Единствено новите епизоди на Couples who kill ги гледам.
Јас од пред месец дена почнав да го гледам па мене се ми е ново. :D

Haunted и A Haunting ги даваат секоја вечер во 00:20, а преку викенд во 23:35 :). Ама почнуваат да ги репризираат, мене досадно ми стана веќе. Ама што имаше една епизода... сум се серел во гаќи ( :pos:), еве еден дел од таа епизода КЛИК . Инаку кога ќе фатам ги гледам и Паула Жан и I almost got away with it

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom