Rebelde Way

• Креатор на темата Креатор на темата .....
  • Време на започнување Време на започнување

.....

Човекот...
Член од
5 јануари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
12
Дали се секавате на оваа серија која порано беше хитче, кажетер ваше мислење серијата глумците итн

Lelelele kakva budala bev ejj sekoj den u 11 tacno buden i ja cekav Mia! Kolku sliki iam simnato od nejze samo jas si znam! Zakon bea!

Па имасе и филм изваено го глеав малце ама не го разбрав зч немаше превод

Da be i ja go iam filmot mnogu e dobar. Malku beshe tazen mi placea drugarkite po doma ama top beshe. Za nivnata vozrast super bea!

ja imate na OBN :) isti termini

jas ja znam serijata, ama magla mi se mota ne se sekjavam ko so treba

Абе еве тука ваљда некој се разбира. Ја баш не ја глеав серијата онака зацапано али знаев шо е отприлика.Е сеа тука имаше едно убоо плаво девојче ја викаа лаура у тоа вториот серијал како шо разбрав да не знае некој како и е оригинално име на глумицата?

Како може да не се секавам на оваа серија:) Секој ден ја гледав, имав симнато милион слики од нив, цела соба ми беше со нив излепена, го симнав и филмот што беше со нив и до негде го разбрав. Ептен бев фрик по серијава. И сега така чат пат си ја гледам на ОБН.

burn84 напиша:
Абе еве тука ваљда некој се разбира. Ја баш не ја глеав серијата онака зацапано али знаев шо е отприлика.Е сеа тука имаше едно убоо плаво девојче ја викаа лаура у тоа вториот серијал како шо разбрав да не знае некој како и е оригинално име на глумицата?
Tuka ima informacii za serijata vklucuvajki i glumcite.
http://www.imdb.com/title/tt0328789/

Nema sto da kazuvam. Ednostavno serijata bese zakon

ОПСЕДНАТА БЕВ СО ПЕЕРОЈВЕ...секој ден станата со појадокот пред тв и чекав ко идиот...најмногу го сакав пабло и томас...цела соба ми беше со нив излепена...сите цд-ња им ги купив со она Времено...ама стварно беа закон

najbolje serija nekad izmislena :) ja obozavav

таа беше една од моите најдобри серии што сум ги гледал

Ептен беа бунтовни, нема шо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom