BMX сцената во македонија

Член од
19 ноември 2010
Мислења
2
Поени од реакции
5
Еве едно кратко видео од вториот БМХ собир што се одржа на 30 јуни годинава.Условите за развивање на овој спорт во македонија се многу лоши ама кога имаме мерак мора да се снаоѓаме...

Стариот закон :pos:, зошто не прави тој финти :pos:

Македонија.

инаку,не сум фан на вакви ствари,и не сфаќам зошто некој би го сакал ова да го прави,освен за да се палат девојчиња на нив,од 14-15 години...

али како и да е,не судам,секој си има право на свое мислење,односно..do whatever the fuck you wana do

Македонија.

инаку,не сум фан на вакви ствари,и не сфаќам зошто некој би го сакал ова да го прави,освен за да се палат девојчиња на нив,од 14-15 години...

али како и да е,не судам,секој си има право на свое мислење,односно..do whatever the fuck you wana do
Како и секој друг спорт. Вежбаш затоа што ти е мерак само што за овој спорт треба да имаш м*да. Затоа и немаме услови за возење затоа што никој не сваќа...ама тоа ти е балкански менталитет, не ни очекував да има некој разбирање.... А кај виде девојчиња ?

Нешо слабо у последно време ве има у скејт парк... или па ја не сум ве начекал.

Него, као се вика стариов? И шо му паѓа тој ист ко него шо е, само помлад? :D

Македонија.

Не го правам ова, ама како може да истропаш ваква глупост? Ти шо праиш у животот? Што те исполнува, што ти е хоби? На овие луѓе тоа им е хоби, издувен вентил, на ваков начин си ја задоволуваат потребата од адреналин, си возат од кеиф, за душа, од мерак. Исто како што некои играат фудбал, кошарка, планинарат, играат шах, билдаат. Ебате глупото размислување.

Не го правам ова, ама како може да истропаш ваква глупост? Ти шо праиш у животот? Што те исполнува, што ти е хоби? На овие луѓе тоа им е хоби, издувен вентил, на ваков начин си ја задоволуваат потребата од адреналин, си возат од кеиф, за душа, од мерак. Исто како што некои играат фудбал, кошарка, планинарат, играат шах, билдаат. Ебате глупото размислување.

ебате слепецот ебате.

прочитај последна речченица.

ебате слепецот ебате.

прочитај последна речченица.
Прочитав, те цитирав поради следново:

не сфаќам зошто некој би го сакал ова да го прави,освен за да се палат девојчиња на нив,од 14-15 години...

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom