Скршен екран на телефон -

• Креатор на темата Креатор на темата dimitar123
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 март 2011
Мислења
8
Поени од реакции
0
Здраво неодамна сум член но можеби не ме знаете бидејки не бев редовен .. сакам да прашам некој ако знае колку може да чини само стаклото тоест екранот на T-mobile move balance ми падна и ми се скрши стаклаото а тачот си работе се ... дали се менјава и до колку пари е цената

Здраво неодамна сум член но можеби не ме знаете бидејки не бев редовен .. сакам да прашам некој ако знае колку може да чини само стаклото тоест екранот на T-mobile move balance ми падна и ми се скрши стаклаото а тачот си работе се ... дали се менјава и до колку пари е цената

Веројатно и во официјалниот сервис немаат :P треба да прашаш
такви марки како зте, хуавеи итн тешки се за делови

и бтв не треба да отвораш нова тема можеше да пишеш во помош и сл

на еден другар му падна ајфонот стаклоно беше песок а си работеше тачот нз точно како беше скршен ама му земаа околу 2000 за да му го сменат

на еден другар му падна ајфонот стаклоно беше песок а си работеше тачот нз точно како беше скршен ама му земаа околу 2000 за да му го сменат

Ама на ајфон ... за него има секое можно делче :) и секаде и цената е падната не е 2000 ко порано

T-Mobile ако немаат не барај на друго место.

На едно другарче за експериа икс 8 му земаа 1500 затебе сигурно 7-800 денари..:)

Јас сум од Неготино сега само што идам од Т-мобиле центарот го пратив телефонот во тој сервисот а тие за Скопје ... Цената за да го сменат е 2800 :S :S и тоа го враќат најрано после 1 недела... ужассссс :SS
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 10:30 ---
Веројатно и во официјалниот сервис немаат :P треба да прашаш
такви марки како зте, хуавеи итн тешки се за делови

и бтв не треба да отвораш нова тема можеше да пишеш во помош и сл

Како сакам јас :)

Јас сум од Неготино сега само што идам од Т-мобиле центарот го пратив телефонот во тој сервисот а тие за Скопје ... Цената за да го сменат е 2800 :S :S и тоа го враќат најрано после 1 недела... ужассссс :SS
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 10:30 ---

Како сакам јас :)

Ужас? биди среќен што си поминал со толку ич не е скапо и никаде на друго место немаше да најдеш

Па тоа си го прават они ... си создават свој телефони за после недајбоже што и да е само они се овластени сервисери и колку сакат толку ке ти стават цена..

Па тоа си го прават они ... си создават свој телефони за после недајбоже што и да е само они се овластени сервисери и колку сакат толку ке ти стават цена..

Телефонот е кинеска марка т.е. Huawei и е брендиран на T-Mobile, делови се наоѓаат за други марки ама за Huawei, ZTE, Sagem е стварно реткост да најдеш дел
Мада реално кога ќе видиш тачот ти чини во т-мобиле пола од цената на половен баланс :icon_lol:

Подобро 2800 одколку да не се прави :) Така би бил скоро дупло во минус.
Исто така во врска со ајфон 4, греота е да стаат екран од 50евра каде нема да знаете разлика помеѓу жолтата и портокаловата боја, посебно кога ќе го отворите форумов преку него - нема ни одблиску квалитет како ретината, а за помалку од дупло од таа цена ќе си ставите ретина, се разбира телефон од 300 евра да плаќаш 1/3тина од неговата цена за екран е многу пари, но за тие што имаат ајфон не би требало парите да претставуваат проблем, во спротивно ја губат смислата: сопственици на ајфон.

Подобро 2800 одколку да не се прави :) Така би бил скоро дупло во минус.
Исто така во врска со ајфон 4, греота е да стаат екран од 50евра каде нема да знаете разлика помеѓу жолтата и портокаловата боја, посебно кога ќе го отворите форумов преку него - нема ни одблиску квалитет како ретината, а за помалку од дупло од таа цена ќе си ставите ретина, се разбира телефон од 300 евра да плаќаш 1/3тина од неговата цена за екран е многу пари, но за тие што имаат ајфон не би требало парите да претставуваат проблем, во спротивно ја губат смислата: сопственици на ајфон.

Друже јас имам ајфон 4, сега сјебан е екранот со се стакло не по моја вина! Вреди ли да се поправа?...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom