Квалификации за ОИ Лондон 2012 - Каракас ( 2 - 8 јули, 2012)

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Ај у ПМ уште се нервирам.
Ваква шанса еднаш на милијарда години се добива.
У ПМ !! :@ :@ :@

Ајде браќа Нигеријци покажете ни како се игра со овие црнчуги wannabe.

Овие Доминикана значи кои АНТИТАЛЕНТИ ги имаат во тимот , тоа е страшно . Овој Фортуна плејот само знае да ја води топката , шут нема погодени на турнирот . положувања промашуваат . Овие без тренерот ќе изгубат од Албанија на кошарка . Ахаххаа. Ама затоа нас со Лазовски на клупата ни ја свртеа од -20 . :pos::tapp:
--- надополнето: 9 јули 2012 во 03:45 ---
Congratulations NIGERIA !

:гомце: доминикана :гомце:

БРАВО БРАЌА НИГЕРИЈЦИ !​

НИГЕРИЈА ДО ТОКИЈА (преку Лондон нормално :D )​

Нигерија е на олипијада(y)по све што покажаа на турниров заслужија да се пласираат.Нас ни останува да чекамо некоја нова шанса,која искрено се надевам ќе дојде у брзо време,искрено мене ова повеќе ме заболе него ли натпреварот за бронзата,ама што е тука е,идемо со нови сили у нови победи.

Честитки за Нигеријците...потполно заслужено.....

Ехх што пропуштивме... :place:

Честитки за Нигеријците, сосема заслужено. (y)
Нема ОИ за Македонија нема ни за Доминикана. :icon_lol:

Честитки до Нигерците , а за нас
TBC.jpg

:tapp:

Ни Фортуна ни ништо не ги спаси Доминикана.....
Ајд доста беше, се гледаме за 4 години.

Тоа е тоа момци, а и девојки, испуштивме историска шанса, ваква шанса еднаш у 50 години се добива, ни се отвори патот кон Лондон али не успеавме да го искористиме тоа. Изгубивме од подпросечна репрезентација, не дека ги вреѓам Доминикана али појаки сме од нив, у секоја смисла, значи апла појаки освен на едно место, а тоа е селекторската позиција. Е таму не јадат за 10 класи и тука беше најголемата причина поради која не се пласиравме во Лондон. Честитки за Нигерија, лавовски се бореа (Лавовски, не ЛаЗовски :D ) и заслужено отидоа на ОИ. Чим Грција ја истераа значи заслужија да идат.

Браво за Нигерија која заслужено е на Олимпијада. :sneaky:

Ама и нигериве која недисциплина ја имаат тоа чудо едно. Заслужено одат на ОИ ама страшно се недисциплинирани. Смешни и глупави грешки прават. Сепак секоја им чест
--- надополнето: 9 јули 2012 во 17:02 ---
значи не беше како шо велевте...Русија и Литванија во иста група со дрим тимот
http://en.wikipedia.org/wiki/Basketball_at_the_2012_Summer_Olympics_–_Men
Тоа е една од работите кои не ми се допаѓаат тука. Најјаките две репрезентации на турниров ги праќаат во групата на смртта со САД,Аргентина,Франција и Тунис. Иако сега гледам дека смениле и Нигерија ја пишале во иста група со САД и остали.
Пропуштивме историска шанса. Да можевме некако да влезиме во другата група со Шпанија,Бразил,Австралија,Кина и Британија ќе беше мераци. Сите освен шпанците ќе можевме да ги растртиме и да се бориме за 2ро место. Секако мислам на онаа Македонија од ЕП а не на оваа мизерна од квалификацииве

Бидејки не знаев каде да напишам ке може ли некој да ми даде линк од пријателската Велика Британија - Португалија се игра во 4 часот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom