Искуства со купување телефон од ebay и други интернет продавници..

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Ме интересира дали некој има искуство со купување на телефон од ebay, поточно ме интересира за оние што пишува дека се used од top rated sellers, какви биле кога стигнале, дали се познавало многу дека се користени, дали имало нешто оштетено на нив, гребнатинки и слични работи.. Било какво искуство во врска со ова е добредојдено. Фала однапред.

Па ако не е добар можеш да го пријавиш,да ти ги вратат парите и да ти дадат нов телефон.
Иначе немај гајле ибеј е многу добра работа,барем од искуства ти кажувам (y)

Сум купил не знам колку телефони од eBay и до сега сум немал проблем, доколку не е во ред можеш да го вратиш и ќе ти пуштат друг или ќе ти ги вратат парите ако сакаш.

Сум купил не знам колку телефони од eBay и до сега сум немал проблем, доколку не е во ред можеш да го вратиш и ќе ти пуштат друг или ќе ти ги вратат парите ако сакаш.

За оние што пишува new, знам дека ќе нема проблеми, ме интересира за оние што пишува used, затоа што нели се користени, па ме интересира какви се.. :)

За оние што пишува new, знам дека ќе нема проблеми, ме интересира за оние што пишува used, затоа што нели се користени, па ме интересира какви се.. :)
Тоа ти е мачка у вреќа, има и доста зачувани телефони а има и изгребани или дефектни ама сите тие што продаваат такви телефони имаат напишано што му е на телефонот.
Дури и нов да е телефонот може да се расипе по 2-3 дена.

А ако купувам телефон и на пример ако цената е 100 долари на производот колку би ми биле крајните давачки за истиот ?

А ако купувам телефон и на пример ако цената е 100 долари на производот колку би ми биле крајните давачки за истиот ?

Kazi mu na prodavaco da ti go prati kako gift i da pise na paketo deka e okole 30-40 dolara i nemas gajle na carina ke mine bez problem jas taka gi zimam rabotite od ebay i aliexpress i do sega nemam nikakov problem od carina,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom