Купување таблет компјутер

• Креатор на темата Креатор на темата macedon89
  • Време на започнување Време на започнување
Fala decki, samo sakav da sporedam kako se cenite, ne ziveam vo Mk i momentalno ovde e okolu 6.700 den. so popust, uste da najdam po kogo da go pratam.

Сега се јавив во сет, го немаат, може да им стасал наредната недела, или понаредната, :D Само го ставиле на сајтот така
Ахам, наредна или понаредна...истото мене ми го кажаа минатата недела. Дека ќе стигнел до крајот на оваа или почетокот на наредната...и ете го уште го нема. На еден српски форум имаше дека ќе стигне некаде крај на септември/почеток на октомври, па најверојатно тогаш и кај нас. Не верувам посебно да го носат за Србија, а посебно за Македонија. Има најава дека некој друг ќе го донесе Nexus кај нас?

Дали е можно да се најде Самсунг Галакси 10,1 на ново во МК и која цена ?

nqgvF.jpg

КАКВА ЛАГА Е ТАБЛЕТОВ http://www.nextbookusa.com/pdfs/NEXT8P12_Spec_Sheet.pdf

Sony Tablet S кај нас има?

dali bi bilo popametno da se kupi tablet do kaj 15-16 000 den ili konfiguracija za pc? :D

ок да ви кажам и јас размислувам за таб ама јас имам друг проблем, неможам да одберам големина на екран. Да, 7 инчниве се многу по флексибилни од 10ките ама некако ми стојат мали, сега брзо гледав еден дечко праеше споредба и вака вика (да некој ќе се обиде да ви го продаде ама факт е нанего неможете да читате веб како на 10 инчен екран) од друга страна пак последниве месец дена многу повеќе ги фалат 7 инчниве табови демек од 10киве ти се заморувала раката итн.. ако некој има искуство со 7 или пак со 10 инчна таблета нека пише, фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom