За Македонија се работи! - eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Д Малиот
  • Време на започнување Време на започнување
И ова е доказ дека човековата психа е најлесна за манипулација.
А бе играјте нешто што ке ве расположи не нешто што ке ви создаде омраза и некаков притисок.

Ерепублик (republik.com) е онлајн игра,поточно општество каде што учествуваат сите држави. Играта се базира врз освојување на територии и ресурси.
Моментално Македонија е во војна со Грција...мераци.
Целта ми е да ја представам играта и да заинересирам некој да се пријави и заедно да го билдаме Македонското е-општество.Па да видиме колку ќе ја ојачаме нашата татковина.
Ајде почитувани патриоти и омилени патриотки,пријавете се на:
http://www.erepublik.com/en/referrer/DirectX9

Erepublik.JPG

касниш ко менструација братче :icon_mrgr:

касниш ко менструација братче :icon_mrgr:
Хе...некаснам,моментално има голема потреба од нови членови,да се прави бејбибум....ова она.
Мора да се натепаат Грчиштана па ако мишто друго бар еден одмор...виртуелен да тераме на Крит :):):)

Чекај чекај,нели грк е администратор на играва ?

Чекај чекај,нели грк е администратор на играва ?

So what? Го боли таквоето за некоја си игра кој ќе победи и кој ќе има поголема територија, он си гледа да си зима пари..;)

Ерепублик (republik.com) е онлајн игра,поточно општество каде што учествуваат сите држави. Играта се базира врз освојување на територии и ресурси.
Моментално Македонија е во војна со Грција...мераци.
Целта ми е да ја представам играта и да заинересирам некој да се пријави и заедно да го билдаме Македонското е-општество.Па да видиме колку ќе ја ојачаме нашата татковина.
Ајде почитувани патриоти и омилени патриотки,пријавете се на:
http://www.erepublik.com/en/referrer/DirectX9

Прегледај го приврзокот 44929
Ajde be go imate scymex ke frli pari on tamu ke tepate

Одамна и помина времето на играва...

So what? Го боли таквоето за некоја си игра кој ќе победи и кој ќе има поголема територија, он си гледа да си зима пари..;)
Аууууууууу сигурно нема да се најде некој негов другар и да му праќа ресурси и воа ноа

Кој сака да го игра accountot, слободно нека ме контактира пари не барам:
-67 lvl
-43300 сила
-God of War *
-Сите тренинг центри кренати на максимум
-5 Q2 лебари
-1 Q5 оружара
-234 Gold
jas sakam heheh

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom