Кунилингус

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dolphin напиша:
Зашто да не? Што има лошо во тоа и други да уживаат? Ќе го намали тоа твоето уживање? НЕ!

Јас ќе почнам со едно... Не мора девојката да е заљубена во тебе, за да се изгуби при орален секс, ако си добар... Само работата е што после тоа, веќе е на многу добар пат да биде јако заљубена...:motor:

Не, но, ако прочиташ подобро ќе ми ја разбереш поентата на мојот одговор.
А што техника е ова твоево? Фали ме усто да не те раскинам ли?:poss:
Како и да е, кажи им на маживе како да се добри (ако имаш некоја дополнителна техника покрај наведените во другата тема), а не дека после тоа може да се заљуби девојката (иако мислам дека девојка без грам мозок може да се заљуби во некој што само добро ќе ја излиже). Нели тоа е поважната цел на темава?

Ај баш кажете некоја техника и мене ме интересира. Еве како што кажав јас немам некоја посебна техника него едноставно си играш со јазикот исто како кога се лапаш со некого. Генерално јас сметам дека сите бакнежи/лижења се исти освен некој дали го пикал јазикот подлабоко или не, нема техника, тоа е тоа кај сите луѓе. Мислам дека најважно е да се потрудиш некоја жена да ја задоволиш орално, да не се откажуваш после две минути, да и обрнеш внимание, а за "техниката" си доаѓа сама по себе. Но да се знае без алата нема заната, затоа колку поголем јазик толку подобро. :)

Јас немам некоја специјална техника, но затоа располагам со завидлива брзина.
Правам 1500 обртаи во единица време со јазикот, по што госпожата е на лустер и вика по се и сешто што ќе и налета.....
Мојот 1500ти пост им го посветувам на сите кои вечерва планираат да применат некоја од техниките понудени овде.

Дополнување на постот од Јаков: кај него едницата за време во СИ системот е час, а кај мене секунда, па бирајте - 1500 на час или 1500 во секунда! :)

Јаков мислам дека треба да издадеш книга со наслов "1500 зашто, 1500 зато да употребите језик".

Thief напиша:
Дополнување на постот од Јаков: кај него едницата за време во СИ системот е час, а кај мене секунда, па бирајте - 1500 на час или 1500 во секунда! :)
Еве што може да каже млад неискусен момчак.
Единица време момче младо е времето кое е потребно врвот на јазикот да помине едно ротационо движење околу централниот дел на врвот на женскиот ”светилник”.
Дај бе најдете такво смајли. Лижачко.

Лижањето е едно прекрасно чуство кога знеате дека задоволувае до врв некого, а осбено кога ке осетите на јас=зикот и по брадата млаз на течност (свршила) аааааааааааааааауууууууууууууууу

Jakov напиша:
Јас немам некоја специјална техника, но затоа располагам со завидлива брзина.
Правам 1500 обртаи во единица време со јазикот, по што госпожата е на лустер и вика по се и сешто што ќе и налета.....
Мојот 1500ти пост им го посветувам на сите кои вечерва планираат да применат некоја од техниките понудени овде.

Не е до брзината туку до насоката на вртење или идењењто нагоре надоле
најбоље е
10 секунди вртење со јазикот во насока на часовниокот
10 секунди обратно
10 секунди горе доле
10 секунди обратно
Па целат постапка се повторува, успехот е неизбежен и ако после ова ти рече сакам цигара знај дека си погодил во центар

asterix_m напиша:
Не е до брзината туку до насоката на вртење или идењењто нагоре надоле
најбоље е
10 секунди вртење со јазикот во насока на часовниокот
10 секунди обратно
10 секунди горе доле
10 секунди обратно
Па целат постапка се повторува, успехот е неизбежен и ако после ова ти рече сакам цигара знај дека си погодил во центар
Жити мене зар за време на лижење ти си броиш по колку секунди у кој правец го вртиш јазикот? Значи ли дека не уживаш додека ја лижеш туку едноставно ти е тоа обрска и си ги броиш секундите, во кој правец си го вртел јазикот и кој е следниот начин на лижење?

vardarce напиша:
Жити мене зар за време на лижење ти си броиш по колку секунди у кој правец го вртиш јазикот? Значи ли дека не уживаш додека ја лижеш туку едноставно ти е тоа обрска и си ги броиш секундите, во кој правец си го вртел јазикот и кој е следниот начин на лижење?

Ми го зема муабетот од уста ... јас можам само едно да кажам на темава ... ако правите било што по некаков претходно спремен план и при тоа паметот ви е насочен на техниката, пишите пропало ... нема ништо подобро и поуспешно од спонтани реакции и акции, при било кој чин во сексот.

Ех, вака кога ќе видам омладинци како учат од мали на своја кожа многу се радувам.
Значи....
Правецот на движење не се определува смислено. Тоа е занат кој што со тек на време или во нашиов случај кажано се учи со поминати километри.
Првиот и основен момента у кунулингус е мирисот. Треба да го осетите мирисот, тој моментат кажува многу што за прави познавачи на downstairs. Следна акција е приодот,подготовката и тек после тоа можете и треба да го користите јазикот. Јазикот се користи како што имаме веќе опишано погоре.
Главната цел секогаш треба да ви биде тоа да ја натерате девојката/жената.....да направи мост(гимнастички) пред вас и вашиот јазик. Кога ќе дојдете до таму е тогаш сте постигнале нешто.
Значи запамтете
цигара се пие после секс (една на двајца конзументи-наизменично се зима димовите). После куну-муну лижење се прави мост и се посматра од страна како ужива.

Инаку за почетници треба да имате на ум дека најдобрите ефекти се постигаат при оптимална брзина од 700 вртежи во единица време со тоа што ротацијата требад а биде од 3пи половина до пи половина.

За затворам темава. Кунилингусот и техниките на кунилингус се веќе опфатени во оваа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom