Нормална верзија на “Храна и вино“

• Креатор на темата Креатор на темата Vollstandig
  • Време на започнување Време на започнување
V

Vollstandig

Гостин

Интересна замисла и добра пародија на “храна и вино“ емисијата. Нешто ги тролаат овие водителиве што на се коментираат, али на духовит начин. Видеово може да им служи како идеја, на многу wanna-be стенд ап комичари, што излегуваат и се брукаат по јавноста со видеа на јутуб.

Боби и момир овие не ли се оние од македонски идол битбоксерите ?

Незнам дали го забележавте најбитното....звуците. :pos:

Мене дечково ми беше најфилм.Сум се убивал од смеење еден период дури беше на А1 секој работен ден во 12:30, ми беше мотив да станам за на факс и да се вратам да го гледам :cool:

Мене дечково ми беше најфилм.Сум се убивал од смеење еден период дури беше на А1 секој работен ден во 12:30, ми беше мотив да станам за на факс и да се вратам да го гледам :cool:

“Ете драги гледачи, мене не ми излезе, ама се надевам вас ќе ви се погоди.“

Видеово е интересно склопено, можат и болје.

Ептен е аматерски...а и гласов не е погоден.
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 15:01 ---
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 15:02 ---

Интересна замисла, лоша реализација.

Интересна замисла и добра пародија на “храна и вино“ емисијата. Нешто ги тролаат овие водителиве што на се коментираат, али на духовит начин. Видеово може да им служи како идеја, на многу wanna-be стенд ап комичари, што излегуваат и се брукаат по јавноста со видеа на јутуб.
А демек ова не е за брукање, и е перфектно направено, дај не заебавај.

Дали тоа вика го мачкам со сјабјата ? :D И у позадина се слуша мњам мњам ? :D

Интересна замисла, лоша реализација.

А демек ова не е за брукање, и е перфектно направено, дај не заебавај.

Зелен,пародија е човече, баш е добро коа се праат пародии. Ретки беа кај нас пародиите а секогаш вредело. Џимиринки продакшн почнаа со пародии на спотови и песни, па се стварно добри и интересни. Имаше по некоја пародија и со песни од страни лица, со овие турските серии, кога лисјата паѓаат, па према мене баш е интересно да глеаш пародија на нешто.

Иако се ретки, сепак ги има, и се искрено подобри од локален стендап хумор.

За Dee_Jay пошто е прилепско:)

Најдоброто:

^
Пародија е да, се сложувам интересни се секогаш, ама премногу аматерски е, а ти си ја опишал како перфектно изведена тоа ми е поентата, а е далеку од перфектна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom