Sony Ericsson Xperia Neo V

• Креатор на темата Креатор на темата viki86
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Локација
Битола
Ако може мислења или уште подобро искуства со Sony Ericsson Neo V. Планирам да земам нов телефон и некако овој најмногу ме влечи, па што мислите?
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo_v-4122.php

sony-ericsson-xperia-neo-v-2.jpg

И мене тој телефон многу ме влечеше, па дури и сеа ме влече
Но кога видов дека за исти пари можам да земам поубав и ПОГОЛЕМ HTC телефон, си реков HTC само :)
Пример HTC Desire HD е тука негде со цена, а со перформанси (освен камера квалитет) е каде-каде подобар од овој...Мене ми треба телефон со многу меморија за толкав буџет (до 250 евра) и зотоа си реков HTC

Батали сериксон, земи хтц самсунг или ејпл

Баш ми се свиѓа телефончево,а и љубител сум на сони ериксон поготово на експериа...а и налик телефонов е совршенство барем според мене а има и многу добра камера и допир :)

Што имаш толку против Сони Ериксон телефоните?

Зошто се тињави, за мене прегрд изглед во вид на жаба итн ... не дека не користам еве моментално користам Xperia X10 и последниот вокмен од старата школа - W995 :)

А да ме излудува користењето на смотаниот интерфејс на сериксон со ќошевите од сите страни

Зошто се тињави, за мене прегрд изглед во вид на жаба итн ... не дека не користам еве моментално користам Xperia X10 и последниот вокмен од старата школа - W995 :)

А да ме излудува користењето на смотаниот интерфејс на сериксон со ќошевите од сите страни
Баш напротив,сони ериксон се поубави од ејпл и галакси а особено овој нео-ве.

Баш напротив,сони ериксон се поубави од ејпл и галакси а особено овој нео-ве.

Да можеби ... во вашиот свет, тоа мислење не го делат низ целиот свет каде самсунг и ејпл се на врвот и рекордери во продажбата

Да можеби ... во вашиот свет, тоа мислење не го делат низ целиот свет каде самсунг и ејпл се на врвот и рекордери во продажбата
И ејпл пропаднаа,галакси се сега сега најдобри,барем како што имам добиено информации,а сони ериксон многу ме бендисуваат..

И ејпл пропаднаа,галакси се сега сега најдобри,барем како што имам добиено информации,а сони ериксон многу ме бендисуваат..

Ејпл пропаднале? да не мислиш нокиа пропаѓа т.е. влага со втората нога во гроб
неврмајнд секој си има свој вкус, преференци итн

Ејпл пропаднале? да не мислиш нокиа пропаѓа т.е. влага со втората нога во гроб
неврмајнд секој си има свој вкус, преференци итн
Нели нокиа ги пристигна ејпл на светската берза т.е имаа поголема побарувачка и слично ?

Телефонот не е лош, но за тие пари може да се купи подобар телефон на старо, или подобар телефон исто така нов.
Пример Htc One V.

За тие пари имаш подобри телефони.
На пр. кој е подобар за тие пари? Сакам да земам постпејд на ONE, 400 ден претплата, 3000 мин во ОNE, 40 мин кон другите мрежи, 300 ММС, 300 СМС и 300 МБ интернет. За оваа претплата NEO V е 12 500 ден. (пак е многу, претерват со цените,ама ај се трпи некако)

Размислував и за овој и за HTC EVO 3D ама како што кажа Freedy T. љубителка сум на SE :D и ме интересира како се покажува Neo V кај корисниците тука

Забега Сони Ериксон малце со Xperia X10 и Xperia X8, ептен грдички се, ама се извадија со Live WIth Walkman, Neo и Arc во изгледот според мене, изгледа за збогум
p.s. инаку и јас сум со вокмен w810i :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom